Pytanko
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Pytanko
Witam.Jak w temacie mam pytanie , otóż czemu jak wchodzę na obojętnie jaki serwer to coś się zawsze pobiera np po 23,4,7 mb ( różnie ). Tak musi być hę?Proszę o pomoc.Dzięki.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Starszy kapral
Tak jak wyżej powiedział Adi te pierdoły to między innymi:
- własne komendy okienku pod przyciskiem "V"(zapomniałem nazwy tego okienka
)
- podmienione menu
- mapy, których nie posiadasz, a które są na serverze(przygotuj się, że będziesz musiał często zmieniać mapy, ponieważ wiele serverów zmienia mapy co parę dni/tygodni/miesięcy
- mod używany na danym serwerze
Niestety gra multiplayer ma takie uroki, dlatego graj na jednym serverze, a nie zmieniaj ich jak ja kiedyś w CS'ie
Codziennie pobierałem przez to kilkadziesiąt map 
- własne komendy okienku pod przyciskiem "V"(zapomniałem nazwy tego okienka

- podmienione menu
- mapy, których nie posiadasz, a które są na serverze(przygotuj się, że będziesz musiał często zmieniać mapy, ponieważ wiele serverów zmienia mapy co parę dni/tygodni/miesięcy
- mod używany na danym serwerze
Niestety gra multiplayer ma takie uroki, dlatego graj na jednym serverze, a nie zmieniaj ich jak ja kiedyś w CS'ie

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Bardzo przeparszam, ale moim zdaniem mylisz. Ograniczanie się do jednego serwa nic nie daje. Jest około 20 map, które powtarzają się na 99% serwów. Grając na różnych serwach poznajesz różnych ludzi, różne skille, a jak ktoryś z nich nie działa czy coś Ci nie pasuje, to masz 5 innych to gry. A tak jeden serw, jeden bug, zero gry.KOLEJORZ pisze:(...)
Niestety gra multiplayer ma takie uroki, dlatego graj na jednym serverze, a nie zmieniaj ich jak ja kiedyś w CS'ieCodziennie pobierałem przez to kilkadziesiąt map
-
- Starszy kapral
Masz rację, ale ja mam swoją politykęSPIDIvonMARDER pisze: Bardzo przeparszam, ale moim zdaniem mylisz. Ograniczanie się do jednego serwa nic nie daje. Jest około 20 map, które powtarzają się na 99% serwów. Grając na różnych serwach poznajesz różnych ludzi, różne skille, a jak ktoryś z nich nie działa czy coś Ci nie pasuje, to masz 5 innych to gry. A tak jeden serw, jeden bug, zero gry.

Sorki, że w nieodpowiednim temacie, ale już mi się nie chciało szukać - ma ktoś sposób na zombiaki w Return to Castle Wolfenstein w tych katakumbach? Chodzi mi o te z tarczami. W bliskich starciach w ogóle nie umiem żadnego zabić więc jeżeli podeszły wystarczająco blisko to z noża je pocinam, ale to jest bardzo niekorzystne. Na dalekie ze snajperki strzelam im w nogę, one się odkrywają i wtedy szybko heada. To co wie ktoś jak z nimi walczyć na bliskie?

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt: