Pytanko

Serwis techniczny Enemy Territory.
Wino
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Pytanko

Post autor: Wino »

Witam.Jak w temacie mam pytanie , otóż czemu jak wchodzę na obojętnie jaki serwer to coś się zawsze pobiera np po 23,4,7 mb ( różnie ). Tak musi być hę?Proszę o pomoc.Dzięki.
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Serwery mają różne pierdoły. Żeby nie ściągać tego wpisz /cl_allowdownload 1 w konsoli,
ale uważaj bo jak nie masz wcześniej ściągniętego moda (nie te pierdoły), który jest na danym serwerze i będziesz się łączył to nie wejdziesz.
KOLEJORZ
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: KOLEJORZ »

Tak jak wyżej powiedział Adi te pierdoły to między innymi:
- własne komendy okienku pod przyciskiem "V"(zapomniałem nazwy tego okienka :-P )
- podmienione menu
- mapy, których nie posiadasz, a które są na serverze(przygotuj się, że będziesz musiał często zmieniać mapy, ponieważ wiele serverów zmienia mapy co parę dni/tygodni/miesięcy
- mod używany na danym serwerze
Niestety gra multiplayer ma takie uroki, dlatego graj na jednym serverze, a nie zmieniaj ich jak ja kiedyś w CS'ie :mrgreen: Codziennie pobierałem przez to kilkadziesiąt map :mrgreen:
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

KOLEJORZ pisze:(...)
Niestety gra multiplayer ma takie uroki, dlatego graj na jednym serverze, a nie zmieniaj ich jak ja kiedyś w CS'ie :mrgreen: Codziennie pobierałem przez to kilkadziesiąt map :mrgreen:
Bardzo przeparszam, ale moim zdaniem mylisz. Ograniczanie się do jednego serwa nic nie daje. Jest około 20 map, które powtarzają się na 99% serwów. Grając na różnych serwach poznajesz różnych ludzi, różne skille, a jak ktoryś z nich nie działa czy coś Ci nie pasuje, to masz 5 innych to gry. A tak jeden serw, jeden bug, zero gry.
Obrazek
KOLEJORZ
Starszy kapral
Starszy kapral

SPIDIvonMARDER pisze: Bardzo przeparszam, ale moim zdaniem mylisz. Ograniczanie się do jednego serwa nic nie daje. Jest około 20 map, które powtarzają się na 99% serwów. Grając na różnych serwach poznajesz różnych ludzi, różne skille, a jak ktoryś z nich nie działa czy coś Ci nie pasuje, to masz 5 innych to gry. A tak jeden serw, jeden bug, zero gry.
Masz rację, ale ja mam swoją politykę ;-)
Sorki, że w nieodpowiednim temacie, ale już mi się nie chciało szukać - ma ktoś sposób na zombiaki w Return to Castle Wolfenstein w tych katakumbach? Chodzi mi o te z tarczami. W bliskich starciach w ogóle nie umiem żadnego zabić więc jeżeli podeszły wystarczająco blisko to z noża je pocinam, ale to jest bardzo niekorzystne. Na dalekie ze snajperki strzelam im w nogę, one się odkrywają i wtedy szybko heada. To co wie ktoś jak z nimi walczyć na bliskie? :-/
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Zaraz to podzielę. Czekasz aż będę o krok od Ciebie i wtedy on odkrywa się. Walisz serię i do tyłu.
Obrazek
KOLEJORZ
Starszy kapral
Starszy kapral

SPIDIvonMARDER pisze:Zaraz to podzielę. Czekasz aż będę o krok od Ciebie i wtedy on odkrywa się. Walisz serię i do tyłu.
Dzięki! Skorzystam z tego ;-)
ODPOWIEDZ