Cześć

Hey, Hi, Hello jak brzmią słowa pewnej piosenki. Napisz nam coś o sobie.
Gnapek
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Cześć

Post autor: Gnapek »

Cześć. Mam na imię Mikołaj, mam 17 lat i mieszkam w Bydgoszczy.

Interesuje się muzyką Trance, po trochu motoryzacją oraz w małej części komputerami (dziś chyba każdy młodzieniec interesuje się tym :-|) Posiadam swoją kolekcję gier na PlayStation (oczywiście tylko oryginały) oraz samą konsolę (nieprzerobioną bo i po co?)

Nie pamiętam jak poznałem Wolfenstein'a 3D, pamiętam jedynie że grał w niego mój ojciec. Przygoda z Wolfensteinem jednak zaczęła się od drugiej części Return to Castle Wolfenstein. Brat kupił grę na PC i grał, grał i grał (ja niestety wtedy nie miałem jeszcze swojego kompa i musiałem jedynie patrzeć jak on gra) Jednak gdy mi się udało do niego dorwać to ciągle grywałem w tą grę. Pamiętam jeszcze jak się podniecałem tym że mogłem zapisywać w dowolnym momencie grę (wtedy komputery mało mnie obchodziły, wolałem konsole). Najbardziej w pamięci pozostał mi drugi epizod (mumie, kościotrupy, był po prostu świetny, miał / ma niesamowity klimat). Teraz czekam z niecierpliwością na trzecią część ;-)
Generalnie nie lubię trybu multiplayer w grach FPS ponieważ szybko mi się on nudzi. Tak więc Wolf: ET nie przypadł mi do gustu.
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Nick w ET: ETPlayer
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

Witam i zachęcam do częstego pisania i udzielania się na forum :-D.
Gnapek pisze:Najbardziej w pamięci pozostał mi drugi epizod (mumie, kościotrupy, był po prostu świetny, miał / ma niesamowity klimat).
Ahhh te katakumby :D, w tym etapie klimat "wylewa" się z monitora litrami :-D .
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Witamy, fajnie że pojawił się też ktoś lekko starszy :P

A co do problemów z brakiem kompa, to świetnie to rozumiem, sam mam do dzisiaj kompa w sypialni rodziców :L
Obrazek
ODPOWIEDZ