Siema, Insider i Gregory dobrze wiedzą kim jestem ;D, ale żeby nikt nie płakał że nie zna nowego wyjadacza na forum, przedstawię się.
Jestem Rayne, ile lat - to wie insiderek, jak będzie chciał to wam powie, jestem ateistą, często w mojej mowie wita ironia, chamstwo (zwłaszcza), obleśne wyrazy, humor (często nawet czarny, ale nie wnikajmy :P), jedni na pewno mnie polubią, ale na pewno większa część tego w sumie małego forum będzie rzucać się o to że urażam ich poglądy religijne (ehhh, lubie dokuczać katolikom v.v), że poprawiam ich tępe posty chociaż są dyslektykami i mają zaświadczenie o niepełnosprawności fizyczno-psychicznej (Gregory pacanie! :D), że klnę, że piję inną wódkę niż oni, albo że jestem po prostu lepszy (najczęściej :P). Wdając się ze mną w głębszą przyjaźń oraz rozmowy - zdemoralizuje Cię, zamienię w ateistę o satanistycznych poglądach, tak więc zastanów się 666 razy zanim na coś się zdecydujesz :D.
Grafik, ateista, człowiek z doświadczeniem na temat komputerów i oprogramowania - do usług ^^
Więcej o mnie dowiecie się w miarę mojego pobytu na forum (Choćbyście mnie z wodą święconą gonili to sobie nie pójdę!).
Pozdro, Rayne
Rayne, Postrach servera :D
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Rayne, Postrach servera :D
"This world is just illusion, trying to change You"

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER