Windows vs. Linux

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Popstar_zzz
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Windows vs. Linux

Post autor: Popstar_zzz »

Zawsze gorący i ciekawie rozwijający się temat użytkowników okienek i pingwinka.
Ten temat ma nie prowadzić do kłótni tylko rozsądnych wypowiedzi!
Ja sam używam win XP jak i Vista i czekam na Seven'a, nie lubię linuxa (dla tych co już chcą się rzucać to używałem go jakieś 2-3 tygodnie) i nic nie zaobserwowałem wielkiego.
Vista jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem bo na moim sprzęcie chodzi znakomicie i lepiej niż xp którego używam do grania (bo na razie posiadam tylko1gb ramu ;> )

U mnie Windows wygrywa i nic go nie pobije, a u was?
Lisek

Post autor: Lisek »

Osobiście również używam Windowsa XP Home Edition, tylko z tego powodu, że mam jedyny oryginalny, XP Profesional mam, ale piracki, więc nie będę używał. Co do Linuxa, to używałem przez dosłownie 3h Ubuntu, bardzo mi się spodobał, jednak nie jestem jeszcze chyba gotowy na tak wielką zmianę mojego środowiska pracy. Aczkolwiek, kiedyś wrócę na Linuxa.
Popstar_zzz

Ja czekam na wydanie kolejnej stabilnej dystrybucji Ubuntu bo ma się pojawić na czasie.
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Nick w ET: VaNs
Kontakt:

Post autor: DrVaNs »

Ja osobiście Visty nie toleruje - nie wiem czemu, po prostu odrzuca mnie od niej, za to lubie siedzieć pod Mac OsX 10.5.4, bo to jest zrobione dla użytkownika, a nie informatyka(a studiuje informatykę jakby nie patrzeć XD). Być może jeszcze spróbuje któregoś z wydań Linuxa, ale jakoś czasu na to nie mam...
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.

Emerytura!
Platun
Kapral
Kapral
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Platun »

Ja też wole i polecam Win XP Profesional SP2 :D Jakoś inne systemy do mnie nie przemawiają ;]
[you] i na co się patrzysz :P
Popstar_zzz

Wiesz o tym, że już chyba od miesiąca jest możliwe ściągnięcie Service Pack 3? :P
Platun
Kapral
Kapral

Wiem o tym :P nawet więcej jak miesiąc ale jak go zainstalowałem to jakoś mi dziwnie FPS'sy w ET spadły więc znowu zainstalowałem sobie SP3 :P
Popstar_zzz

Przyznam, że chodzi lepiej xpek z trójką lecz dłużej się wyłącza.. wada może tylko u mnie ale sam nie wiem :mrgreen:
Platun
Kapral
Kapral

Znaczy się ja mam zabytkowego PC :P może dlatego się tak działo. Ale za jakąś godzinę mam nadzieje, że mi kurier przyniesie super nowiutki komputerek ;]
Popstar_zzz

Wow, gratulacje. Długo na niego zbierałeś :P Ja na razie pragnę sobie dokupić 1gb albo 2gb ramu najlepiej. Jak możesz to zarzuć konfiguracje, albo nie zróbmy oddzielny wątek..
Platun
Kapral
Kapral

No to zrób wątek np. " wasze sprzęty" i tam będziemy pisać jakie mamy sprzęciki ;] Na PC zbierałem 1 miesiąc ;] 2/3 ceny w jeden dzień zarobiłem ;p
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Windows XP SP2... jest do niczego, ale dotychczas nie widziałem lepszego systemu, a Linuxa nie lubię.
Obrazek
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

Post autor: Gregory1323 »

E no wiesz co, jak to nie lubiesz takiego małego i przyjaznego pingwinka, osobiście lubie windowsa i linuxa, linuxa lubie dlatego bo sie nie zawiesza ;)
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

Ja jestem tolerancyjny, nic nie mam do linuxa i ich użytkowników. Do windowsa też, tylko mi się strasznie wiesza"aaaaaa".
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

To są hasłe anty-microsoft'owe, Bill pewnie je ma głebogo gdzieś, nawet poewnie nie wie, że
w ogóle coś takiego jest mówione.
Zablokowany