Zawsze gorący i ciekawie rozwijający się temat użytkowników okienek i pingwinka. Ten temat ma nie prowadzić do kłótni tylko rozsądnych wypowiedzi!
Ja sam używam win XP jak i Vista i czekam na Seven'a, nie lubię linuxa (dla tych co już chcą się rzucać to używałem go jakieś 2-3 tygodnie) i nic nie zaobserwowałem wielkiego.
Vista jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem bo na moim sprzęcie chodzi znakomicie i lepiej niż xp którego używam do grania (bo na razie posiadam tylko1gb ramu ;> )
U mnie Windows wygrywa i nic go nie pobije, a u was?
Osobiście również używam Windowsa XP Home Edition, tylko z tego powodu, że mam jedyny oryginalny, XP Profesional mam, ale piracki, więc nie będę używał. Co do Linuxa, to używałem przez dosłownie 3h Ubuntu, bardzo mi się spodobał, jednak nie jestem jeszcze chyba gotowy na tak wielką zmianę mojego środowiska pracy. Aczkolwiek, kiedyś wrócę na Linuxa.
Ja osobiście Visty nie toleruje - nie wiem czemu, po prostu odrzuca mnie od niej, za to lubie siedzieć pod Mac OsX 10.5.4, bo to jest zrobione dla użytkownika, a nie informatyka(a studiuje informatykę jakby nie patrzeć XD). Być może jeszcze spróbuje któregoś z wydań Linuxa, ale jakoś czasu na to nie mam...
Znaczy się ja mam zabytkowego PC :P może dlatego się tak działo. Ale za jakąś godzinę mam nadzieje, że mi kurier przyniesie super nowiutki komputerek ;]
Wow, gratulacje. Długo na niego zbierałeś :P Ja na razie pragnę sobie dokupić 1gb albo 2gb ramu najlepiej. Jak możesz to zarzuć konfiguracje, albo nie zróbmy oddzielny wątek..
E no wiesz co, jak to nie lubiesz takiego małego i przyjaznego pingwinka, osobiście lubie windowsa i linuxa, linuxa lubie dlatego bo sie nie zawiesza ;)