Admin-kandydat.

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Ultra
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Admin-kandydat.

Post autor: Ultra »

Rozpatrzmy szybko prosze kandydature NineTwo na jakis 8 lvl. Deklaruje sie jako nasz staly gracz,ogarniety,niezly skill (mniej wazne),i zglasza chec wplaty jakiejs kwoty na rzecz serwera.Proponuje ,jesli bedzie w stanie regularnie wplacac jakies 10 zl. dac Mu ten 8 lvl i zaprosic do wspolpracy :) Czekam szybko na odpowiedzi calej !!! trojki,gdyz nikt z nas nie sra kasa ,a w kilka osob bedzie Nam o wiele latwiej utrzymac serwerek.
Czarek

Post autor: Czarek »

Widuje go na serwie, ale nie wiem czy jest ogarnięty, ale jeżeli twierdzisz, że tak i ma wpłacać kasę to można by mu dać ten level, ale nie wydaje wam się, że niedługo prawie każdy gracz będzie adminem?
Ja proponuję jak najszybciej zabrać level Woytkowi (ma 8 bodajże) zanim wpiszecie komendy na serw bo może zrobić coś głupiego. Nie ma o tym pojęcia. Myślę że zamiana Woytka na Nine bedzie dobra :)

Chyba widzieliście jak Woytek pytał jak ma uruchomić swoje komendy i wpisywał:
!5
!12
itp. :)
Ultra

Co do Twojej opini,ze nidlugo kazdy gracz bedzie adminem....wlasnie by wykluczyc takie sytuacje wymyslilem 7 lvl Vip by dawac tylko na miesiac ten lvlek za wplacenie 10 zl. , a do tego potrzeba wiesz ..przypisania wkoncu komend ( wrr.....) i puszczenia baneru z takim info.Dobrze,ze chociaz nr. konta wkleiles bo....niedlugo podalbym swoje xD.
Co do Wojtka hm....zbyt duzy lvl dla niego moim zdaniem,ale niech Like zadecyduje ,bo on mu dal . :-P
Czarek

Wszystko ok, tylko zastanawiam się w takim razie czy kick i ban to dobre komendy dla tego levelu. Bo skoro ma być dawany za 10 zł a nie za rozsądek to mogą wyjść z tego cyrki. Wiem, że jak będzie szalał to można mu go zabrać, ale co jeżeli zdąży narobić tyle syfu, że połowa graczy zrezygnuje z serwera...?
Ultra

To tylko moj pomysl i zapraszalem na ten temat do dyskusji....,a jesli widzisz inny fajny sposob na zdobywanie graczy i jakiejs kaski na serwer chetnie przeczytam :)

ps. komenda ban nie 7 lvl !
Czarek

Pomysł dobry i już nie raz pisałem, że popieram, tylko staram się wyeliminować jego wady :) . Wracając do tematu - napisałem do Nine dzisiaj jak był na serwie, zapytałem ile ma lat i czy ogarnia trochę (chodziło mi o to żeby się dowiedzieć czegoś o nim żeby np. nie banował za głupoty) ale uciekł i tyle go widziałem :/ .
MaRko22

Post autor: MaRko22 »

Może i tak być, ale moje zdanie jest takie aby nie dać mu od zaraz 8 lvlu - Najpierw dałbym mu 5 lvl.
WoYtkowi nie zalezy na levelu wrócił do gry i może jakieś głupie wg Was rzeczy robi, ale Czarek jeszcze miesiac temu nie wiedziałeś jak napisać prywatną wiadmość :)
Ultra

ok to niech zaczyna chociaz od 6 (skoro ma placic) i niech NineTwo pnie sie w gore :) jesli bedzie aktywny,sciagal graczy itp....obserwujmy jego dzialania
Czarek

Nigdy nie lubiłem grać na serwerach i grałem na fritzbotach więc nie były mi potrzebne prywatne wiadomości, ale jak zacząłem grać na serwach i dostałem 'do ręki' komendy to sorry ale wiedziałem co z nimi zrobić :), a pisanie prywatnych wiadomości rzeczywiście bardzo ciężko przyswoić... Tak się składa, że konsola wolfa ma trochę wspólnego z systemami Unixowymi, a o tych trochę wiem i nie porównuj mnie do Woytka, który wpisuje w konsoli !12 :)
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Ja na forum jedynie tej osobie wpłacającej mogę dać ikonę "Za wpłatę na serwer".
MaRko22

Post autor: MaRko22 »

Pierw trzeba chętnych znaleźć :D
Zablokowany