Admin-kandydat.
Admin-kandydat.
Rozpatrzmy szybko prosze kandydature NineTwo na jakis 8 lvl. Deklaruje sie jako nasz staly gracz,ogarniety,niezly skill (mniej wazne),i zglasza chec wplaty jakiejs kwoty na rzecz serwera.Proponuje ,jesli bedzie w stanie regularnie wplacac jakies 10 zl. dac Mu ten 8 lvl i zaprosic do wspolpracy :) Czekam szybko na odpowiedzi calej !!! trojki,gdyz nikt z nas nie sra kasa ,a w kilka osob bedzie Nam o wiele latwiej utrzymac serwerek.
Widuje go na serwie, ale nie wiem czy jest ogarnięty, ale jeżeli twierdzisz, że tak i ma wpłacać kasę to można by mu dać ten level, ale nie wydaje wam się, że niedługo prawie każdy gracz będzie adminem?
Ja proponuję jak najszybciej zabrać level Woytkowi (ma 8 bodajże) zanim wpiszecie komendy na serw bo może zrobić coś głupiego. Nie ma o tym pojęcia. Myślę że zamiana Woytka na Nine bedzie dobra :)
Chyba widzieliście jak Woytek pytał jak ma uruchomić swoje komendy i wpisywał:
!5
!12
itp. :)
Ja proponuję jak najszybciej zabrać level Woytkowi (ma 8 bodajże) zanim wpiszecie komendy na serw bo może zrobić coś głupiego. Nie ma o tym pojęcia. Myślę że zamiana Woytka na Nine bedzie dobra :)
Chyba widzieliście jak Woytek pytał jak ma uruchomić swoje komendy i wpisywał:
!5
!12
itp. :)
Co do Twojej opini,ze nidlugo kazdy gracz bedzie adminem....wlasnie by wykluczyc takie sytuacje wymyslilem 7 lvl Vip by dawac tylko na miesiac ten lvlek za wplacenie 10 zl. , a do tego potrzeba wiesz ..przypisania wkoncu komend ( wrr.....) i puszczenia baneru z takim info.Dobrze,ze chociaz nr. konta wkleiles bo....niedlugo podalbym swoje xD.
Co do Wojtka hm....zbyt duzy lvl dla niego moim zdaniem,ale niech Like zadecyduje ,bo on mu dal .
Co do Wojtka hm....zbyt duzy lvl dla niego moim zdaniem,ale niech Like zadecyduje ,bo on mu dal .

Wszystko ok, tylko zastanawiam się w takim razie czy kick i ban to dobre komendy dla tego levelu. Bo skoro ma być dawany za 10 zł a nie za rozsądek to mogą wyjść z tego cyrki. Wiem, że jak będzie szalał to można mu go zabrać, ale co jeżeli zdąży narobić tyle syfu, że połowa graczy zrezygnuje z serwera...?
Pomysł dobry i już nie raz pisałem, że popieram, tylko staram się wyeliminować jego wady :) . Wracając do tematu - napisałem do Nine dzisiaj jak był na serwie, zapytałem ile ma lat i czy ogarnia trochę (chodziło mi o to żeby się dowiedzieć czegoś o nim żeby np. nie banował za głupoty) ale uciekł i tyle go widziałem :/ .
Nigdy nie lubiłem grać na serwerach i grałem na fritzbotach więc nie były mi potrzebne prywatne wiadomości, ale jak zacząłem grać na serwach i dostałem 'do ręki' komendy to sorry ale wiedziałem co z nimi zrobić :), a pisanie prywatnych wiadomości rzeczywiście bardzo ciężko przyswoić... Tak się składa, że konsola wolfa ma trochę wspólnego z systemami Unixowymi, a o tych trochę wiem i nie porównuj mnie do Woytka, który wpisuje w konsoli !12 :)
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt: