multiplayer na piracie?

Gra firm Raven Software, id Software, Pi Studios, oraz Endrant Studios.
plAtypus
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

multiplayer na piracie?

Post autor: plAtypus »

Sorki zaraz z góry za te pytanie, ale nigdzie nie umiem znaleźć normalnej odpowiedzi.. Możecie mi dać ostrzeżenie lub zbanować.

Czy można zagrać w nowego wolfensteina przez multiplayer na piracie?
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

A jak masz klucz, którego nikt nie używa.

....
zylka5
Poborowy

Post autor: zylka5 »

Da się, na scrackowanych serwerach.
Blest
Poborowy

Post autor: Blest »

Ale z cziterami..
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Czity są wszędzie i tego się nie da zakończyć - jeszcze zrobili atak dos na pbbans - i jest dupa. XD
Gregory1323
Starszy kapitan
Starszy kapitan

Post autor: Gregory1323 »

Podobno piractwa nie popieramy. :roll:
Grzyb
Kapral
Kapral

Post autor: Grzyb »

Spotkał sie ktoś z scrackowanym serwerem? *hmmm*
Co do cziterów to byli, są i będą :oops:
Obrazek
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

Gregory1323 pisze:Podobno piractwa nie popieramy. :roll:
Ja zbanować nie dam rady, najwyżej dac ostrzeżenie więc to zależy od tych "na górze" :-D (chodzi oczywiście o adminów :lol: ).
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
Z4g
Poborowy

Post autor: Z4g »

Lepiej kupić oryginał i cieszyć się grą niż ściągać (gacie lol) Swoją drogą uważam że wolf powinien być steam ^^
_HiS_
Poborowy

Post autor: _HiS_ »

Z4g pisze:Lepiej kupić oryginał i cieszyć się grą niż ściągać (gacie lol) Swoją drogą uważam że wolf powinien być steam ^^
Cieszyć się grą? Najwyżej to do SP się odnosi bo nie mam pojęcia jak można się cieszyć z wydanych pieniędzy patrząc na kupę dziadostwa jakie uszykowali graczom w trybie mp.
Coś czego nie można po prostu kupić i grać a jedynie czekać na 100 paczów, modów itp i to nawet nie gwarantuje sukcesu, patrz jak wygląda scena QW, ledwo zipie, a że mechanika gry w Wolfie jest podobna to tym bardziej mam wątpliwości co do przyszłości tego multiplayera.
Ciekaw jestem obecnych statystyk na serwerach i czy ludzie grając w to nie mają obok biurka jakiegoś wiadra na wymiociny.
Ostatnio zmieniony 2009-08-26, 17:20 przez _HiS_, łącznie zmieniany 1 raz.
Z4g
Poborowy

_HiS_ pisze:
Z4g pisze:Lepiej kupić oryginał i cieszyć się grą niż ściągać (gacie lol) Swoją drogą uważam że wolf powinien być steam ^^
Cieszyć się grą? Najwyżej to do SP się odnosi bo nie mam pojęcia jak można się cieszyć z wydanych pieniędzy patrząc na kupę dziadostwa jakie uszykowali graczom w trybie mp.
:-D z biegem czasu mp wolf'a zostanie ulepszony ;-)
_HiS_
Poborowy

Z4g pisze: :-D z biegem czasu mp wolf'a zostanie ulepszony ;-)
Nie każdego stać na marzenia albo obietnice, jaki sens jest kupować niedopracowany produkt i wyczekiwać jego poprawy? Jak już wspomniałem QW choć 100 x bardziej dopracowany kariery nie robi, a co będzie z prostym do bólu Wolfem? Albo stworzą od podstaw dodatek albo scena umrze i to bardzo szybko. Bez dodatku nie ma szans na poprawę sytuacji, bo bez tego wyjdzie multum modów, każdy serwer inny, jeden wielki bałagan i to graczy również będzie odrzucać.
shalashaska
Szeregowiec
Szeregowiec
Kontakt:

Post autor: shalashaska »

Ban równa się stówce, i to jest już lepsze w porównaniu do darmowego ET które było pełne dzieci żalu.
_HiS_
Poborowy

shalashaska pisze:Ban równa się stówce, i to jest już lepsze w porównaniu do darmowego ET które było pełne dzieci żalu.
No dobra to jest jedyny plus gry... ale nie widzę w tym nic lepszego bo i tak mało kogo taki chłam przyciąga do gry.
Z4g
Poborowy

_HiS_ pisze:
Z4g pisze: :-D z biegem czasu mp wolf'a zostanie ulepszony ;-)
Nie każdego stać na marzenia albo obietnice, jaki sens jest kupować niedopracowany produkt i wyczekiwać jego poprawy? Jak już wspomniałem QW choć 100 x bardziej dopracowany kariery nie robi, a co będzie z prostym do bólu Wolfem? Albo stworzą od podstaw dodatek albo scena umrze i to bardzo szybko. Bez dodatku nie ma szans na poprawę sytuacji, bo bez tego wyjdzie multum modów, każdy serwer inny, jeden wielki bałagan i to graczy również będzie odrzucać.
Nie porównuj QW do wolfa -.- QW To shit!Wydałem na niego 79zł i sobie nie pograłem.Dlatego nadzieję pokładam w nowym wolfie!!!Ale pewnie zresztą grałeś w QW fakt gierka jeżeli chodzi o grafikę,pojazdy,dostępne bronie była rewelacyjna,jednak do czasu!Największym jej minusem jest multiplayer!!!
Zablokowany