multiplayer na piracie?
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
multiplayer na piracie?
Sorki zaraz z góry za te pytanie, ale nigdzie nie umiem znaleźć normalnej odpowiedzi.. Możecie mi dać ostrzeżenie lub zbanować.
Czy można zagrać w nowego wolfensteina przez multiplayer na piracie?
Czy można zagrać w nowego wolfensteina przez multiplayer na piracie?
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Starszy kapitan
Cieszyć się grą? Najwyżej to do SP się odnosi bo nie mam pojęcia jak można się cieszyć z wydanych pieniędzy patrząc na kupę dziadostwa jakie uszykowali graczom w trybie mp.Z4g pisze:Lepiej kupić oryginał i cieszyć się grą niż ściągać (gacie lol) Swoją drogą uważam że wolf powinien być steam ^^
Coś czego nie można po prostu kupić i grać a jedynie czekać na 100 paczów, modów itp i to nawet nie gwarantuje sukcesu, patrz jak wygląda scena QW, ledwo zipie, a że mechanika gry w Wolfie jest podobna to tym bardziej mam wątpliwości co do przyszłości tego multiplayera.
Ciekaw jestem obecnych statystyk na serwerach i czy ludzie grając w to nie mają obok biurka jakiegoś wiadra na wymiociny.
Ostatnio zmieniony 2009-08-26, 17:20 przez _HiS_, łącznie zmieniany 1 raz.
_HiS_ pisze:Cieszyć się grą? Najwyżej to do SP się odnosi bo nie mam pojęcia jak można się cieszyć z wydanych pieniędzy patrząc na kupę dziadostwa jakie uszykowali graczom w trybie mp.Z4g pisze:Lepiej kupić oryginał i cieszyć się grą niż ściągać (gacie lol) Swoją drogą uważam że wolf powinien być steam ^^

Nie każdego stać na marzenia albo obietnice, jaki sens jest kupować niedopracowany produkt i wyczekiwać jego poprawy? Jak już wspomniałem QW choć 100 x bardziej dopracowany kariery nie robi, a co będzie z prostym do bólu Wolfem? Albo stworzą od podstaw dodatek albo scena umrze i to bardzo szybko. Bez dodatku nie ma szans na poprawę sytuacji, bo bez tego wyjdzie multum modów, każdy serwer inny, jeden wielki bałagan i to graczy również będzie odrzucać.Z4g pisze:z biegem czasu mp wolf'a zostanie ulepszony
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Nie porównuj QW do wolfa -.- QW To shit!Wydałem na niego 79zł i sobie nie pograłem.Dlatego nadzieję pokładam w nowym wolfie!!!Ale pewnie zresztą grałeś w QW fakt gierka jeżeli chodzi o grafikę,pojazdy,dostępne bronie była rewelacyjna,jednak do czasu!Największym jej minusem jest multiplayer!!!_HiS_ pisze:Nie każdego stać na marzenia albo obietnice, jaki sens jest kupować niedopracowany produkt i wyczekiwać jego poprawy? Jak już wspomniałem QW choć 100 x bardziej dopracowany kariery nie robi, a co będzie z prostym do bólu Wolfem? Albo stworzą od podstaw dodatek albo scena umrze i to bardzo szybko. Bez dodatku nie ma szans na poprawę sytuacji, bo bez tego wyjdzie multum modów, każdy serwer inny, jeden wielki bałagan i to graczy również będzie odrzucać.Z4g pisze:z biegem czasu mp wolf'a zostanie ulepszony