Problem z misją na lotnisku

Gra firm Raven Software, id Software, Pi Studios, oraz Endrant Studios.
blitz045
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Problem z misją na lotnisku

Post autor: blitz045 »

Tak więc mój problem polega na tym ze nie wiem jak mam dalej rzejśc dany poziom :-P Otóż przechodze przez pomieszczenie gdzie sa rakiety na podstawie woalu, potem jest korytaz gdzie jest przejscie tyle ze odgrodzone ta zasłona a w środku jest zagłuszacz medalionu, i wyłącznik...i tu sie zacinam ponierwarz chodze jak głpek i nie potrafie zlaneźc innego przejścia.. :oops: z góry dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze z mojego opisu wiadomo gdzie sie zaciołem :P
Awatar użytkownika
SlaviaConsesiao
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
Kontakt:

Post autor: SlaviaConsesiao »

Musisz użyć mocy Wzmocnienia (oddal się od tego zablokowanego przejścia tak, żebyś widział zagłuszacz i tak, żeby Ci działał Veil). Ładujesz obok w źródle moc, stajesz gdzie trzeba, włączasz moc wzmocnienia i twoje kule zdołają przebić się przez blokującą drzwi tarczę (najlepiej użyć działka Veil bo łatwiej przenika przez tarczę). Tak właśnie rozwalasz zagłuszacz i urządzenie blokujące i tarcza znika. Jakby co to pisz, mam już wszystko za sobą. Pozdro.

Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
jaskiniowiec
Poborowy

Post autor: jaskiniowiec »

Mam ten sam problem co blitz045 tylko ja już rozwaliłem to co było do zniszczenia a mimo to zasłona dalej działa. Czy coś jeszcze mam zrobić ??

Link do screena
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

jaskiniowiec, niestety chyba masz błąd gry :-/ . Spróbuj wczytać ostatniego save'a i jeszcze raz zniszczyć to urządzenie w środku przy pomocy wzmocnienia ;-) .
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
zylka5
Poborowy

Post autor: zylka5 »

Z tego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
Awatar użytkownika
SlaviaConsesiao
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
Kontakt:

Post autor: SlaviaConsesiao »

zylka5 pisze:Z tego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
Dokładnie. Sam powinieneś to zauważyć Jaskiniowcu...

Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

zylka5 pisze:Ztego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
A no rzeczywiście :-), w kilku miejscach podczas gry takie tarcze migają i trzeba spowolnienia użyć. Pisze żebyś Jaskiniowcu wiedział na przyszłość :-P
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ