Tak więc mój problem polega na tym ze nie wiem jak mam dalej rzejśc dany poziom Otóż przechodze przez pomieszczenie gdzie sa rakiety na podstawie woalu, potem jest korytaz gdzie jest przejscie tyle ze odgrodzone ta zasłona a w środku jest zagłuszacz medalionu, i wyłącznik...i tu sie zacinam ponierwarz chodze jak głpek i nie potrafie zlaneźc innego przejścia.. z góry dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze z mojego opisu wiadomo gdzie sie zaciołem :P
Musisz użyć mocy Wzmocnienia (oddal się od tego zablokowanego przejścia tak, żebyś widział zagłuszacz i tak, żeby Ci działał Veil). Ładujesz obok w źródle moc, stajesz gdzie trzeba, włączasz moc wzmocnienia i twoje kule zdołają przebić się przez blokującą drzwi tarczę (najlepiej użyć działka Veil bo łatwiej przenika przez tarczę). Tak właśnie rozwalasz zagłuszacz i urządzenie blokujące i tarcza znika. Jakby co to pisz, mam już wszystko za sobą. Pozdro.
jaskiniowiec, niestety chyba masz błąd gry . Spróbuj wczytać ostatniego save'a i jeszcze raz zniszczyć to urządzenie w środku przy pomocy wzmocnienia .
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Z tego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
zylka5 pisze:Z tego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
Dokładnie. Sam powinieneś to zauważyć Jaskiniowcu...
zylka5 pisze:Ztego, co pamiętam, to ta tarcza nie wyłącza się całkowicie, tylko zaczyna "mrygać". Kiedy na chwilę się wyłączy, trzeba użyć spowolnienia czasu i wtedy przez nią przejść.
A no rzeczywiście , w kilku miejscach podczas gry takie tarcze migają i trzeba spowolnienia użyć. Pisze żebyś Jaskiniowcu wiedział na przyszłość
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...