brak graczy na nn

Sprawy ogólne
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Re: brak graczy na nn

Post autor: ksysu »

Misiu pisze:
Schizol pisze:w sumie Misiu masz racje :) Odejde bo i tak nic się nie dzieje jest beznadzeja :) PS MISIU Wypierdalaj :)
No i wypierdalaj cieciu jebany, marudzenia i narzekania nie potrzeba w naszych szeregach
W naszych szeregach na pewno nie potrzeba rozgoryczonych szczeniaków. Panuj nad słownictwem, bo przykro się patrzy na to, co sobą reprezentujesz.

Co do braku aktywności na serwerze, jedyna opcja jaką widzę to próba ustalenia dat, godzin, w których większa ilość osób byłaby chętna odwiedzić serwer, już nie ze względu na próby jego odbudowy, lecz dla czystej przyjemności ze wspólnej gry w przyjaznym gronie. Jeśli są w tej grze jeszcze jacyś nieznani przybysze, odnajdą nas sami. Nie szukajcie, bo nie ma czego.
Awatar użytkownika
Schizol
Poborowy
Nick w ET: *siwy!

Post autor: Schizol »

Misiu jesteś nie ogarnięta osobą zachowująca się jak dzieciak hejter poziom gimby.Saju wchodziłem na serwer dziennie tylko od jakiegoś czasu nie wchodziłem z powodu braku czasu.Narazie grać będe ale juz nie w W$.
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: zer0 »

Krzyś ma w pełni rację. Żadne reklamy, reformy, zmiany nic nie dadzą. Czasy, gdy ludzie wchodzili tutaj dla jakiejś nowości, innowacyjności względem innych serwerów dawno minęły. Jeśli ktoś szuka innowacyjności i atrakcyjności to otwiera paczki w CS:GO. Dziś jedynie osoby z sentymentu i dla towarzystwa mogą wejść i grać, bo et same w sobie nie prezentuje już niczego, czego nie można dostać lepiej i bardziej w innej grze- te czasy już minęły. To co Krzyś, dzielny pisarz opowiadań (#pdk) prezentuje, to chyba najlepsze wyjście.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Awatar użytkownika
Qrwi$
Podchorąży
Podchorąży

Post autor: Qrwi$ »

Zawsze można postawić serwer w innej gierce, np. Dirty Bomb jak wyjdzie z bety. Podobne do ET :)
Misiu
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: Misiu »

Wszyscy przechodzą na lola :mrgreen:
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

WITAM SERDECZNIE! Rok mnie nie było, może dłużej! Obudziłem się, nie wiem nic na temat tego, co działo się w klanie.

Zatem czuję się w pełni usprawiedliwiony, aby ponarzekać :P

Dobra, żarty na bok. Jak pisałem na publiku, dziś wszedłem na serwa i zastałem go nie zmienionego od początku absencji. Z jednej strony super, ale z drugiej... odpadł jeden z kilku elementów, które przyciągały mnie jako gracza z zewnątrz : ciekawość. Po prostu wszystko na nim było po staremu (ok, doszło parę, PARĘ nowych mapek).

Co trzyma ludzi na serwie:
-inni ludzie (śmieszkowanie, gadanie, towarzystwo)
-inni ludzie (rozgrywka, co łączy się z poniższym):
-poziom gry odpowiadający ich oczekiwaniom
-ciekawość
-eventy

Ciekawość już mówiłem. Dla osoby, która zna ten serwer wszystko jest już "opaczone".

Inni ludzie: jak zajrzałem w sobotę, godziny popołudniow,e byłem sam. Teraz są 2 osoby. Trochę nie ma z kim grac i z kim śmieszkować.

Poziom gry od lat na NN był mocno noquaterowy, co chyba ogółowi się podobało.

Eventy jak widzę po forum bywają.

Pamiętajmy, że ET ma już 12 lat. Ta gra jest zwyczajnie stara, więc napływ nowych ludzi jest mocno ograniczony. Jednak inne serwery często są pełne. Jak oni to robią? No jak oni toz robili?!

Jakby u nas grało więcej osób, a serwer oferował co jakiś czas cos nowego, to na pewno by było lepiej. Ale tutaj mamy błędne koło, czyli nie ma ludzi->ludzie nie przychodzą->nie ma ludzi->ludzie nie przychodzą.

Jak to przerwać? W sumie nie mam dla Was jakiegoś objawienia, złotej rady. Pomyślmy, co kiedyś zapełniało nasz serwer. Klimat? Dobry poziom rozgrywki?

LUDZIE Z KLANU!

Tak, to wokół klanu wszystko krążyło. Klan został zabity, więc jeśli faktycznie ktoś chce przywrócić NN status imperium, to musiałby wskrzesić klan. A to wydaje mi się aktualnie nieco niemozliwe, szczególnie, jak się bluzgamy z randomami. It's not friendship.
Obrazek
Revan
Poborowy
Nick w ET: -=[CS]=-Revan

Post autor: Revan »

A propos nowych paczek dźwiękowych. Nie będę się tu rozpisywał ze szczegółami, wystarczy, że Saju wie o co chodzi. W każdym bądź razie ostatnio wrzuciłem do siebie nową paczkę dźwiękową i choć nie jest to jeszcze wersja finalna to wszystkie dźwięki są w dobrej jakości i głośności. A jest w czym przebierać więc proponuję żebyście sobie ją śmiało przejrzeli bo na pewno coś wam wpadnie w ucho ;) dzięki czemu zaoszczędzicie i pracy i wysiłku
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Nie wiem o co chodzi. Do siebie, czy gdzie? Na serwer? Jaki?
Obrazek
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Revan, chce ściągnąć/ukraść kolejnych graczy do siebie. :P
Awatar użytkownika
o0Saju0o
Sierżant
Sierżant
Nick w ET: Sensei

Post autor: o0Saju0o »

Revan podrzuci nam soundpacke. Rozmawialismy trochę na ts i kilka spraw sobie wyjaśniliśmy.
Revan
Poborowy

Jo. Adi nie rób ze mnie króla zbójców. Dalej nie ma pm, więc podaj maila Saju. Albo wejdź do mnie na serw to cała paczka Ci się ściągnie
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

@Revan

PW są dostępne od trzech wiadomości na forum. :p
Revan
Poborowy

Czekaj to piszę 3 bo mi ciągle wyświetla, że nie jestem uprawniony do czytania pm xD
Awatar użytkownika
Isamu
Poborowy
Nick w ET: |W$|DyWaN-AkA-ET

Post autor: Isamu »

ja gram codziennie ;-)
"Nie patrz na kogoś,patrz na siebie i brnij do przodu"

Obrazek
Awatar użytkownika
Isamu
Poborowy
Nick w ET: |W$|DyWaN-AkA-ET

Post autor: Isamu »

Mimo że serwer ruszył <3 :mrgreen: graczy nadal brak *placzetroche* dzisiaj wbiłem grał tylko Szasman :D ...chyba będzie trzeba zacząć reklamować serwer na innych serwach...lecz prawie na kazdych polskich mam już bana xD
"Nie patrz na kogoś,patrz na siebie i brnij do przodu"

Obrazek
ODPOWIEDZ