[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Co po 2? :)Schizol pisze:Saju po 1 co chciałem wejść na serwer to był off. po za tym po co mam wchodzic na serwer jak graja boty ? Mangek to nie jest mój serwer by się tym interesować są odpowiednie osoby do tego mi się wydaje. po to są adminami żeby o to dbać.
Siwy a do klanu należysz? Tak. Więc jakby nie patrzeć Ty też powinieneś interesować się tym co dzieje się z serwerem, a nie tylko marudzić. Co do off serwera - wystarczy czytac mini chat. Gdybyś się wysilił i poczytał to byś się dowiedział czemu był off.Schizol pisze:Saju po 1 co chciałem wejść na serwer to był off. po za tym po co mam wchodzic na serwer jak graja boty ? Mangek to nie jest mój serwer by się tym interesować są odpowiednie osoby do tego mi się wydaje. po to są adminami żeby o to dbać.
To po co dochodziłeś do klanu jak nic nie robisz? po lvl, żebyś mógł zmutować osoby które argumentują twoje złe zachowanie?Schizol pisze:Saju po 1 co chciałem wejść na serwer to był off. po za tym po co mam wchodzic na serwer jak graja boty ? Mangek to nie jest mój serwer by się tym interesować są odpowiednie osoby do tego mi się wydaje. po to są adminami żeby o to dbać.
Boże człowieku wypierdalaj z klanu jak Ci coś nie pasuje. Marudzisz tylko bo ludzi nie ma na serwie i nie ma komu spamić piosenkami z lvlaSchizol pisze:Saju po 1 co chciałem wejść na serwer to był off. po za tym po co mam wchodzic na serwer jak graja boty ? Mangek to nie jest mój serwer by się tym interesować są odpowiednie osoby do tego mi się wydaje. po to są adminami żeby o to dbać.
No i wypierdalaj cieciu jebany, marudzenia i narzekania nie potrzeba w naszych szeregachSchizol pisze:w sumie Misiu masz racje :) Odejde bo i tak nic się nie dzieje jest beznadzeja :) PS MISIU Wypierdalaj :)