Ban

Asdwass
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: asdwas

Ban

Post autor: Asdwass »

Witam serdecznie w ten deszczowy piękny dzień
wczorajszego dnia roku pańskiego 2015 dostałem owego bana z automatu gdy wchodziłem na serwer z niby powodu HAXA od WoFeSZTINA miałem bardzo długą przerwę jakieś 2lata lecz postanowiłem wejść i pograć znowu wiec ściągałem et i wszystko co potrzebne lecz wchodząc na serwer owy wasz widok moim oczom ukazał się jeden U HAVE BEEN BAN ! ściągnąłem et w całej jednej paczce i jest to możliwe iż w środku był zawarty HAX lecz nie miałem zamiaru HAXOWAC was zawsze grałem uczciwe i nie miałem zamiaru używać nielegalnego oprogramowania przez 30 minut grałem normalnie nie zostając zbanowanym lecz po koniecznym RECCONECCIE wchodząc na serwer dostałem automat BAN możliwe iż w moim E T był HAX który został odpalony nieświadomie przez mnie i dla tegoż dostałem ban jestem bardzo nie pocieszony tym faktem i prosiłbym o ściągniecie go ze mnie ponieważ jak będzie widać na serwerze nie jestem dobrym graczem proszę o uniewinnię i dziękuje bardzo serdecznie pozdrawiam moja koleżankę Dziffffke i mojego kolegę 535 Serwus

Nie pamiętam do końca swojego nicku ponieważ wchodząc pierwszy raz zrobiłem byle jaki ale sadze iż to był jakiś w stylu asdawds coś takiego
Awatar użytkownika
535/M
Starszy kapral
Starszy kapral
Nick w ET: 535/M
Kontakt:

Re: Ban

Post autor: 535/M »

Potwierdzam ze tak było znam kolegę od lat i wiem ze gra czysto a to ze zassał paczkę z ET z jakiejś stronki i nie prześwietliwszy jej to fakt ale kto by się spodziewał co jest w pliczku jakimś. Wiec podpinam się z prośbą o uniewinnienie tej zacnej osoby pozdrawiam . *wolfensteinpl*
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się,zarobiony jestem!

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
o0Saju0o
Sierżant
Sierżant
Nick w ET: Sensei

Post autor: o0Saju0o »

Napisz dokładnie jaki komunikat otrzymujesz przy próbie połączenia się z serwerem.
Asdwass
Poborowy

You are banned from this server ban (298) reason automatic ban based on technical ovidence of cheats expires 364 days
Awatar użytkownika
o0Saju0o
Sierżant
Sierżant

Ban po reconnec'cie? Silentowy antycheat dał Ci bana za posiadanie haxów. Dziwi mnie fakt, że grałeś - reconnect i ban. Silent ma dobry antycheat i zapewne wyłapałby go przy próbie pierwszego połączenia.
Póki nie dojdziemy do tego jak i za co dokładnie dostałeś bana, będzie on wisiał.

Btw podaj link strony, z której pobrałeś ET.
Ostatnio zmieniony 2015-02-26, 13:31 przez o0Saju0o, łącznie zmieniany 1 raz.
Asdwass
Poborowy

Jak wiadomo Et jest bardzo stare i sa rozne HAXY do niego wiec po ponownym recconecie byl zbindowany pod przycisk czy cos no nie wiem trudno mi powiedziec a skoro nie wiecie co dokladnie to moglibyscie go na czas dochodzenia scaignac go a gdy do czegos dojdziecie i uznacie ze niby jestem winny to mi go dacie a w ten czas zawsze obserwowac mozecie
Awatar użytkownika
o0Saju0o
Sierżant
Sierżant

Pobierając surową instalkę ze strony dostajesz plik instalacyjny i nic poza tym. Żadnego cfg, po prostu czystą grę.
Także hax nie krył się pod klawiszem a w Twoim folderze z grą.
Pragnę nadmienić, iż używanie wspomagaczy jest przez Nas tępione a sami cheaterzy nagradzani permem.
Asdwass
Poborowy

Ja pobralem cala paczke z ET byla ona zapakowana w WinRar zainstalowalem gre i byly patche i pliki tam wiec no normalnie wkleilem to wszyszystko wszedlem na serv gralem chwile reconnecta zrobilem i dostalem bana
Awatar użytkownika
535/M
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

!unban [numer ban'a] (288)

Jeśli wiemy ze gracz celowo gra na dopalaczu 100% ban na takiego typa!!! Ale jak kolega zassał cala paczkę z ET + to co w niej było extra* Raczej nie jego wina poza tym zagrał 10 min gry to jestem jak najbardziej za tym żeby do czasu ustalenia dać mu unban.

Nie zrobił tego celowo z zamiarem grania z nami na dopalaczu.

Pozdrawiam *wolfensteinpl*

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
raven
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: |W$|kruk

Post autor: raven »

Rozumiem, w związku z tym nie powinien mieć problemu z podaniem nam odnośnika do strony, z której pobrał ET. W razie problemów z pamięcią może sprawdzić w historii swojej przeglądarki. Do tego czasu o unbanie nie ma mowy.

Generalnie każdy cheater może wyssać z palca podobną historyjkę, więc dowody dot. niewinności są bardzo mile widziane, a nawet wymagane. ; )

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wym!atacz:]
Starszy kapitan
Starszy kapitan
Nick w ET: wymiaczos

Post autor: Wym!atacz:] »

o0Saju0o pisze:używanie wspomagaczy jest przez Nas tępione a sami cheaterzy nagradzani permem.
ekhem pawik :roll:
Awatar użytkownika
WujekGoogle
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: WujekGoogle

Post autor: WujekGoogle »

Przecież Pawik to uczciwy gracz xDDDD
Asdwass
Poborowy

http://www.filedropper.com/et_2

stronka z ktorej pobralem
Awatar użytkownika
raven
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: |W$|kruk

Post autor: raven »

Hahaha, uśmiałem się.

Może jeszcze poinstruujesz mnie jak natrafiłeś na ten link w internecie.

A poza tym, może znasz odpowiedź na to pytanie, bo okropnie mnie to nurtuje, w jakim celu kopiowałbyś pliki z folderów w tym rarze, do katalogu z grą?
I może nauczysz mnie jak zamieszczać pliki na tym serwisie - zawsze miałem z tym straszny problem. ;c
Awatar użytkownika
535/M
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

raven napisz może coś w temacie tej sprawy a nie uzewnętrzniasz się wewnętrznie *wolfensteinpl*

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ