Ban
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: asdwas
Ban
Witam serdecznie w ten deszczowy piękny dzień
wczorajszego dnia roku pańskiego 2015 dostałem owego bana z automatu gdy wchodziłem na serwer z niby powodu HAXA od WoFeSZTINA miałem bardzo długą przerwę jakieś 2lata lecz postanowiłem wejść i pograć znowu wiec ściągałem et i wszystko co potrzebne lecz wchodząc na serwer owy wasz widok moim oczom ukazał się jeden U HAVE BEEN BAN ! ściągnąłem et w całej jednej paczce i jest to możliwe iż w środku był zawarty HAX lecz nie miałem zamiaru HAXOWAC was zawsze grałem uczciwe i nie miałem zamiaru używać nielegalnego oprogramowania przez 30 minut grałem normalnie nie zostając zbanowanym lecz po koniecznym RECCONECCIE wchodząc na serwer dostałem automat BAN możliwe iż w moim E T był HAX który został odpalony nieświadomie przez mnie i dla tegoż dostałem ban jestem bardzo nie pocieszony tym faktem i prosiłbym o ściągniecie go ze mnie ponieważ jak będzie widać na serwerze nie jestem dobrym graczem proszę o uniewinnię i dziękuje bardzo serdecznie pozdrawiam moja koleżankę Dziffffke i mojego kolegę 535 Serwus
Nie pamiętam do końca swojego nicku ponieważ wchodząc pierwszy raz zrobiłem byle jaki ale sadze iż to był jakiś w stylu asdawds coś takiego
wczorajszego dnia roku pańskiego 2015 dostałem owego bana z automatu gdy wchodziłem na serwer z niby powodu HAXA od WoFeSZTINA miałem bardzo długą przerwę jakieś 2lata lecz postanowiłem wejść i pograć znowu wiec ściągałem et i wszystko co potrzebne lecz wchodząc na serwer owy wasz widok moim oczom ukazał się jeden U HAVE BEEN BAN ! ściągnąłem et w całej jednej paczce i jest to możliwe iż w środku był zawarty HAX lecz nie miałem zamiaru HAXOWAC was zawsze grałem uczciwe i nie miałem zamiaru używać nielegalnego oprogramowania przez 30 minut grałem normalnie nie zostając zbanowanym lecz po koniecznym RECCONECCIE wchodząc na serwer dostałem automat BAN możliwe iż w moim E T był HAX który został odpalony nieświadomie przez mnie i dla tegoż dostałem ban jestem bardzo nie pocieszony tym faktem i prosiłbym o ściągniecie go ze mnie ponieważ jak będzie widać na serwerze nie jestem dobrym graczem proszę o uniewinnię i dziękuje bardzo serdecznie pozdrawiam moja koleżankę Dziffffke i mojego kolegę 535 Serwus
Nie pamiętam do końca swojego nicku ponieważ wchodząc pierwszy raz zrobiłem byle jaki ale sadze iż to był jakiś w stylu asdawds coś takiego
Re: Ban
Potwierdzam ze tak było znam kolegę od lat i wiem ze gra czysto a to ze zassał paczkę z ET z jakiejś stronki i nie prześwietliwszy jej to fakt ale kto by się spodziewał co jest w pliczku jakimś. Wiec podpinam się z prośbą o uniewinnienie tej zacnej osoby pozdrawiam . 

Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się,zarobiony jestem!

- o0Saju0o
- Sierżant
- Nick w ET: Sensei
Ban po reconnec'cie? Silentowy antycheat dał Ci bana za posiadanie haxów. Dziwi mnie fakt, że grałeś - reconnect i ban. Silent ma dobry antycheat i zapewne wyłapałby go przy próbie pierwszego połączenia.
Póki nie dojdziemy do tego jak i za co dokładnie dostałeś bana, będzie on wisiał.
Btw podaj link strony, z której pobrałeś ET.
Póki nie dojdziemy do tego jak i za co dokładnie dostałeś bana, będzie on wisiał.
Btw podaj link strony, z której pobrałeś ET.
Ostatnio zmieniony 2015-02-26, 13:31 przez o0Saju0o, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak wiadomo Et jest bardzo stare i sa rozne HAXY do niego wiec po ponownym recconecie byl zbindowany pod przycisk czy cos no nie wiem trudno mi powiedziec a skoro nie wiecie co dokladnie to moglibyscie go na czas dochodzenia scaignac go a gdy do czegos dojdziecie i uznacie ze niby jestem winny to mi go dacie a w ten czas zawsze obserwowac mozecie
- o0Saju0o
- Sierżant
- Nick w ET: Sensei
Pobierając surową instalkę ze strony dostajesz plik instalacyjny i nic poza tym. Żadnego cfg, po prostu czystą grę.
Także hax nie krył się pod klawiszem a w Twoim folderze z grą.
Pragnę nadmienić, iż używanie wspomagaczy jest przez Nas tępione a sami cheaterzy nagradzani permem.
Także hax nie krył się pod klawiszem a w Twoim folderze z grą.
Pragnę nadmienić, iż używanie wspomagaczy jest przez Nas tępione a sami cheaterzy nagradzani permem.
Ja pobralem cala paczke z ET byla ona zapakowana w WinRar zainstalowalem gre i byly patche i pliki tam wiec no normalnie wkleilem to wszyszystko wszedlem na serv gralem chwile reconnecta zrobilem i dostalem bana
!unban [numer ban'a] (288)
Jeśli wiemy ze gracz celowo gra na dopalaczu 100% ban na takiego typa!!! Ale jak kolega zassał cala paczkę z ET + to co w niej było extra* Raczej nie jego wina poza tym zagrał 10 min gry to jestem jak najbardziej za tym żeby do czasu ustalenia dać mu unban.
Nie zrobił tego celowo z zamiarem grania z nami na dopalaczu.
Pozdrawiam
Jeśli wiemy ze gracz celowo gra na dopalaczu 100% ban na takiego typa!!! Ale jak kolega zassał cala paczkę z ET + to co w niej było extra* Raczej nie jego wina poza tym zagrał 10 min gry to jestem jak najbardziej za tym żeby do czasu ustalenia dać mu unban.
Nie zrobił tego celowo z zamiarem grania z nami na dopalaczu.
Pozdrawiam

Rozumiem, w związku z tym nie powinien mieć problemu z podaniem nam odnośnika do strony, z której pobrał ET. W razie problemów z pamięcią może sprawdzić w historii swojej przeglądarki. Do tego czasu o unbanie nie ma mowy.
Generalnie każdy cheater może wyssać z palca podobną historyjkę, więc dowody dot. niewinności są bardzo mile widziane, a nawet wymagane. ; )
Pozdrawiam
Generalnie każdy cheater może wyssać z palca podobną historyjkę, więc dowody dot. niewinności są bardzo mile widziane, a nawet wymagane. ; )
Pozdrawiam
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
- WujekGoogle
- Szeregowiec
- Nick w ET: WujekGoogle
Przecież Pawik to uczciwy gracz xDDDD
Hahaha, uśmiałem się.
Może jeszcze poinstruujesz mnie jak natrafiłeś na ten link w internecie.
A poza tym, może znasz odpowiedź na to pytanie, bo okropnie mnie to nurtuje, w jakim celu kopiowałbyś pliki z folderów w tym rarze, do katalogu z grą?
I może nauczysz mnie jak zamieszczać pliki na tym serwisie - zawsze miałem z tym straszny problem. ;c
Może jeszcze poinstruujesz mnie jak natrafiłeś na ten link w internecie.
A poza tym, może znasz odpowiedź na to pytanie, bo okropnie mnie to nurtuje, w jakim celu kopiowałbyś pliki z folderów w tym rarze, do katalogu z grą?
I może nauczysz mnie jak zamieszczać pliki na tym serwisie - zawsze miałem z tym straszny problem. ;c
raven napisz może coś w temacie tej sprawy a nie uzewnętrzniasz się wewnętrznie