o0Saju0o pisze:Wymiatacz, po co w temacie nie dotyczącym porządkowych robisz wycieczki personalne?
Wymiatacz, szanuję Cię ale zaczynasz mnie irytować swoim donoszeniem. Na Ciebie nikt nie doniósł a mógł.
Zostaw temat w spokoju albo przenieś go do obrad.
Temat proszę zamknąć do czasu rozwiązania sporu. Nic nowego do tematu nie wniesiemy.
Wymiatacz spełnił swój obowiązek wobec NN dla jego dobra ujawniając takie rzeczy i przedstawiając kolejne dowody przeciwko wam. Saju nie wywieraj presji na swoim koledze z klanu bo widać wyraźnie, że próbujesz go zmanipulować i zmusić go do zatajenia ważnych spraw, które są powiązane z tą sytuacją. Słowa "Zostaw temat w spokoju albo przenieś go do obrad." są również potwierdzeniem tego co wyżej napisałem, a twoja prośba o zamknięcie tematu jest sygnałem na to, że twoja linia obrony upadła prawda ? :) Jeszcze w odniesieniu do jednego z twoich postów zgadzam się z tym, że dążę do tego by pokazać waszą nieudolność, ale jak widać nie tylko ja i póki co skutecznie mi to idzie.
o0Saju0o pisze:Mleko się rozlało. Jak wcześniej napisałem, proponuję aby Misiek przeprosił koleżankę i zapomnijmy o temacie. Sądzę, że administracja podejmie stosowne kroki wobec występku.
Tak rzeczywiście dobry sposób na załatwienie sprawy coś w stylu "Wiesz Misiu idź coś tam powiedz werze, że przepraszasz itd i po problemie co z tego, że powinieneś wylecieć, ale lepiej zamieść temat pod dywan, jakąś formułkę odpieprzyć byle jak żeby tylko poszkodowana przestała się ciepać" brawo, brawo, brawo. Dzięki takim osobom jak ty wśród normalnego społeczeństwa żyją tacy ludzie jak Breivik, który teraz sobie siedzi w więzieniu i jest utrzymywany przez podatników (w tym przez rodziny ofiar) to jest śmieszne i żenujące. Administracja przynajmniej większość straciła na wiarygodności więc co do tych stosownych kroków wobec występku może to być kolejna próba zamydlenia oczu innym prawda ? (i podejrzewam, że nie tylko ja sobie zadaję to pytanie)
Saju po prostu szkoda gadać... i taka osoba ma godnie nosić tag oraz mieć lvl admina -.-
Vidmo wklejanie nieco zmodyfikowanej pm-ki tylko wskazuje na twój lekceważący stosunek do osób uczestniczących w tej dyskusji zwłaszcza do mnie(zwłaszcza, że otrzymałeś wiadomość zwrotną), ale no dobra do dzieła
Vidmo [PL] pisze:Czapeczki? Saju mi zrzuca, ja zrzucam jemu, Qrwis mi lola strzela albo slapa czasem na przywitanie (i wzajemnie :D) i żaden admin adminowi sie do gardła nie rzuca.
Co do Ciebie Volin.. po prostu fajnie że znasz się na prawie. Ale ja już Ci pisałem że co do Siwego i Ciebie to pierwsze co jest punkt 12 regulaminu, masz rację! wszystko jest w logach i tylko wyczekuję na osąd Anny Marii Wesołowskiej tj wladka.
555 do czegoś mnie zobowiązuje, możemy się pośmiać zrzucając sobie czapeczki, nic nikomu to nie szkodzi a tym bardziej tego typu komendy, są używane wtedy, gdy na serwie panuje cisza i nuda, 2-4 graczy którzy wiedzą co to ET... zresztą.. wracając do tematu Twojego kicka, naprawdę, logi pokażą wszystko, pragniesz wolności słowa ale co by było gdyby wladek dopisał do regulaminu punkt 13 - olewaj regulamin bo mamy wolność słowa (demokracja) a może i anarchia? nawet wolność w przypadku ET ma ograniczone prawa, racja, jeśli będziemy serwer wyniszczać typu "chodźcie na serwer TWC bo tam gra dużo ludzi" jak to wspomniał Siwy (Ty Volinie potwierdziłeś i rozciągałeś temat że serwer jest żałosny) na tle innych graczy którzy razem z nami przebywali i którzy mogli w ten właśnie sposób sobie tam pójść, to nie zbudujemy nic. totalnie nic, wczoraj zająłem się promocją strony, może kogoś przyciągnie.. tak się zastanawiam.. kiedy ostatni raz Ty coś zrobiłeś.. nie raz i nie dwa dostałem skargę czemu nie reaguję na Ciebie, dlaczego jest tak że tu potrafisz się wypowiedzieć, używasz naprawdę nie raz ciekawych zdań, słów, a na serwie szalejesz. Z ultrą były trole i serwer stał wysoko? możliwe, w takim razie daj nam propozycje nowego regulaminu i działania wobec troli (oczywiście prócz dania Ci lvl HA bo zapewne Ty jako jeden byś chciał nim być by powywalać wszystkich którzy staraliby sie zatrzymać Twój trolling. Stalin też twierdził i tu cytuje "nie ma człowieka, nie ma problemu" i wiesz czemu w dupę dostali na początku drugiej wojny ruski? bo jakże mądry Stalin wymordował tysiące swoich oficerów i 10tki tysięcy innych osób mu przeszkadzających - to się nazywa... hmm dyktatura.)
Chcesz by serwer stał wysoko? Daj nam pomysły na odświeżenie go, przecież mamy wolność słowa, więc i Ty masz prawo głosu i podpowiedzi.. przecież na to czekamy.
Co do samej sprawy Siwego.. został przywołany do porządku przez swojego brata Luk, miał bana ale mu się skończył, wrócił, przeprosił i jest dobrze.
Po pierwsze żądam ukaranie ciebie za przyrównanie mojej osoby do Stalina, za przypisywanie zmyślonych rzeczy, które uderzają i uwłaczają mojej osobie tzn. "(oczywiście prócz dania Ci lvl HA bo zapewne Ty jako jeden byś chciał nim być by powywalać wszystkich którzy staraliby sie zatrzymać Twój trolling. Stalin też twierdził i tu cytuje "nie ma człowieka, nie ma problemu" i wiesz czemu w dupę dostali na początku drugiej wojny ruski? bo jakże mądry Stalin wymordował tysiące swoich oficerów i 10tki tysięcy innych osób mu przeszkadzających - to się nazywa... hmm dyktatura.)". Sprawa z Siwym wyglądała tak, że on nikogo nie zachęcał i z tego co pamiętam nie pisał "chodźcie na serwer TWC bo tam gra dużo ludzi" tylko zwrócił uwagę na to, że na innych serwerach jest lepsza sytuacja niż na NN i ja się z tym zgodziłem, a za powód podałem pokraczne działania administracji i to nie było działanie na szkodę serwera tylko wręcz przeciwnie(ale ty i tak będziesz szukał i naciągał regulamin byle żeby uniknąć odpowiedzialności za swoje czyny) po czym mnie bezprawnie wyrzuciłeś. Drugiego kicka wlepiłeś mi po zaledwie jednym słowie "żałosne". Trzeci kick poleciał podobnie tylko nie wiem czy zdążyłem cokolwiek napisać. Powiedz mi co miał zrobić Siwy skoro jego brat (członek W$) doprowadził go do "porządku" żebyście wy nie mieli problemów i przeprosił za coś za co nie powinien przepraszać. Twoje zachowanie w tej sytuacji było karygodne i mało tego w tym temacie mamy ewidentny dowód na nadużywanie komend przez twoją osobę. Vidmo, Saju oraz Misiu powinni zostać pozbawieni lvli natychmiast. Sam Saju przecież po wywaleniu Siwego i po ponownym jego zalogowaniu wlepił mu bezpodstawnie mute prawda ?
Jeszcze jedno piszesz Vidmo
"Chcesz by serwer stał wysoko? Daj nam pomysły na odświeżenie go, przecież mamy wolność słowa, więc i Ty masz prawo głosu i podpowiedzi.. przecież na to czekamy." Po pierwsze wy jako admini powinniście zadbać o dobre wyniki NN w rankingach i to wy powinniście ściągać graczy, a nie ich odganiać. To wy powinniście dostosować serwer tak żeby był atrakcyjny dla konsumenta (nawet dla mnie). Piszesz abym ja wam dał pomysły, podpowiedzi chyba sobie kpisz i mam pozwolić na to byście dalej zarządzali NN nigdy ! Byłoby to ewidentne działanie na szkodę serwera, a tego nie chcę. Piszesz, że czekacie na pomysły, podpowiedzi, na to bym wyszedł z jakąś inicjatywą hmmm bardzo ciekawe i zarazem dziwne bo np. HA |W$| klanu przedstawiają stanowisko następująco:
Kris "To że takie osoby jak Ty nie będą uczestniczyły w naszych decyzjach. Straciłeś w naszych oczach na tyle żeby nie brać Cię pod uwagę przy jakichkolwiek rozmowach. Mamy wystarczający materiał i dowodowy żeby ukarać sprawcę. A czy Ty uznasz to za stosowną karę to powiem otwarcie ma to w d..."
Qrwi$ "Napiszę coś z innej beczki. Gdybyśmy liczyli się z waszym zdaniem (czyt. volin, magnek) byli byście z nami w klanie."
Podsumowując twoją wypowiedź i wypowiedzi tych dwóch panów mam rozumieć, że wy tylko będziecie liczyć się z moim zdaniem w momencie kiedy ono będzie korzystne dla was, ale gdy będzie uderzać w klan czy ogólnie w administracje to będziecie je olewać. BRAWO !