NO NAME Tournament
- TimOOn
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: NO NAME Tournament
No właśnie. I weź tu coś zorganizuj, jak ludziom nie chce się nawet przeczytać kilku zdań do nich skierowanych.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
wobec tak wielkiego trofeum to i ja sie pokuszeksysu pisze:
... pod warunkiem, że nagrodą za pierwsze miejsce będzie pakiet indywidualnych treningów z zer0.
TimOOn pisze:No właśnie. I weź tu coś zorganizuj, jak ludziom nie chce się nawet przeczytać kilku zdań do nich skierowanych.
o widze powrot do czarnego kotka w obrazku
Stawiam na siebie!
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Poprzedni koteł był bardziej zajebisty.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
zgadza sieQrwi$ pisze:Poprzedni koteł był bardziej zajebisty.
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- Vidmo [PL]
- Starszy szeregowy
- Nick w ET: Vidmo
pomysł fajny tylko by wiara była obszerniejsza do gry w turnieju
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Jak to na serio zacznie startować, to dajcie znać, a założę temat z zakładami i będę potem pobierał/wypłacał wolfiki.
Czy turniej wystartuje, czy nie zależy wyłącznie od liczby chętnych.
Tak myślę, że ogłoszę już oficjalnie zapisy i dam ludziom tak z tydzień na podjęcie decyzji. Jak zbierze się zacne grono to rozpoczniemy.
Tak myślę, że ogłoszę już oficjalnie zapisy i dam ludziom tak z tydzień na podjęcie decyzji. Jak zbierze się zacne grono to rozpoczniemy.
Fajny i bardzo oryginalny pomysł. Jestem zdecydowanie na tak.
Będę czekał na dalsze informacje i szczegóły dotyczące turnieju.
Przynajmniej coś się nauczę :)
Będę czekał na dalsze informacje i szczegóły dotyczące turnieju.
Ja bym wolał, żeby ta nagroda przypadała ostatniemu graczowi :)... pod warunkiem, że nagrodą za pierwsze miejsce będzie pakiet indywidualnych treningów z zer0.
Przynajmniej coś się nauczę :)
a co mi tam... zagram z Wami
A jakie mapy będą?

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Może jakieś dodatkowe medale na forum zrobimy, co :p
-
- Plutonowy
- Nick w ET: ETPlayer
Nie musieliście robić aż turnieju z okazji mojego powrotu na stałe :D ale bardzo dziękuję, że aż tak się cieszycie :D
Dobry pomysł Adi, zawsze jakaś nagroda :D^|*?**/Adi*/-** pisze:Może jakieś dodatkowe medale na forum zrobimy, co :p
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
Przyznaj się, wciąż czekasz na obiecany pakiet treningowy...Adamson pisze:Nie musieliście robić aż turnieju z okazji mojego powrotu na stałe :D ale bardzo dziękuję, że aż tak się cieszycie :D
Dobry pomysł Adi, zawsze jakaś nagroda :D^|*?**/Adi*/-** pisze:Może jakieś dodatkowe medale na forum zrobimy, co :p
Panowie, Pakiet treningowy wciąż aktualny, oferta jest gorąca jak samba, bijcie się, a może któryś z was dostąpi zaszczytu i potrenuje z wygranym. Może Qrwis się załapie na treningi z mojej ręki? Może Adaś lub Waldek? Wszyscy potrzebujecie się dotrenować, a wzór z delty celności- tylko ja taki posiadam i on naprawdę pomaga w poprawie wszystkiego. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Gdybym wiedział, że stawka tak wysoka to bym już od paru tygodni trenował.zer0 pisze:Panowie, Pakiet treningowy wciąż aktualny, oferta jest gorąca jak samba, bijcie się, a może któryś z was dostąpi zaszczytu i potrenuje z wygranym. Może Qrwis się załapie na treningi z mojej ręki? Może Adaś lub Waldek? Wszyscy potrzebujecie się dotrenować, a wzór z delty celności- tylko ja taki posiadam i on naprawdę pomaga w poprawie wszystkiego. Pozdrawiam i życzę powodzenia.