NO NAME Tournament
- TimOOn
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
NO NAME Tournament
Czołem wiara!
Chciałbym zaproponować wam zorganizowanie turnieju NN. Byłyby to mecze rozgrywane 1 na 1. Spośród chętnych graczy wylosowalibyśmy pary, które po kolei rozgrywałyby duele w dogodnych dla nich terminach. Zwycięzca przechodziłby do kolejnego etapu itd., aż wyłonilibyśmy najlepszego gracza. Ewentualnie można by podzielić graczy na grupy, nie na pary i każdy grałby z każdym w grupie. Albo jeśli chętnych byłoby bardzo niewielu każdy gracz mógłby się zmierzyć ze wszystkimi przeciwnikami.
Chciałbym w tym temacie ustalić, czy taka zabawa w ogóle by was interesowała. Także piszcie, czy sam pomysł wam się podoba. Jestem też otwarty na propozycje, odnośnie tego jak by ten cały turniej miał wyglądać. Nic nie jest jeszcze ustalone, także możecie śmiało rzucać pomysłami.
Żeby urozmaicić nieco zabawę można by stworzyć system zakładów. Obstawialibyśmy kto wygra w danym pojedynku, albo nawet jaki będzie wynik fragów. Za walutę doskonale mogą posłużyć wolfiki. ;]
Chciałbym zaproponować wam zorganizowanie turnieju NN. Byłyby to mecze rozgrywane 1 na 1. Spośród chętnych graczy wylosowalibyśmy pary, które po kolei rozgrywałyby duele w dogodnych dla nich terminach. Zwycięzca przechodziłby do kolejnego etapu itd., aż wyłonilibyśmy najlepszego gracza. Ewentualnie można by podzielić graczy na grupy, nie na pary i każdy grałby z każdym w grupie. Albo jeśli chętnych byłoby bardzo niewielu każdy gracz mógłby się zmierzyć ze wszystkimi przeciwnikami.
Chciałbym w tym temacie ustalić, czy taka zabawa w ogóle by was interesowała. Także piszcie, czy sam pomysł wam się podoba. Jestem też otwarty na propozycje, odnośnie tego jak by ten cały turniej miał wyglądać. Nic nie jest jeszcze ustalone, także możecie śmiało rzucać pomysłami.
Żeby urozmaicić nieco zabawę można by stworzyć system zakładów. Obstawialibyśmy kto wygra w danym pojedynku, albo nawet jaki będzie wynik fragów. Za walutę doskonale mogą posłużyć wolfiki. ;]
Re: NO NAME Tournament
Stawiam na Maćka

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Dobra. Jestem chętny.
Podoba mi się zaangażowanie TimOOna w życie serwera. Ma + :D
Podoba mi się zaangażowanie TimOOna w życie serwera. Ma + :D
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Poproś Adiego, żeby podczepił może ten post na główną stronę. JEstem jak najbardziej chętny, o ile termin będzie co najmniej za 2 tygodnie i nie 25 października :P
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Stawiam na siebie!kris pl pisze:Stawiam na Maćka

Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem

... pod warunkiem, że nagrodą za pierwsze miejsce będzie pakiet indywidualnych treningów z zer0.
Teraz się śmiejesz, kiedyś na kolanach mnie prosiłeś!
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Mi się pomysł podoba - zapraszam do realizacji. :p
Proponuje zrobienie dla zabawy zakladów o wolfiki :P

- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
TimOOn pisze:Żeby urozmaicić nieco zabawę można by stworzyć system zakładów. Obstawialibyśmy kto wygra w danym pojedynku, albo nawet jaki będzie wynik fragów. Za walutę doskonale mogą posłużyć wolfiki. ;]
Bardzo oryginalny pomysł.kris pl pisze:Proponuje zrobienie dla zabawy zakladów o wolfiki :P
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Moja wziąć udział w tym turnieju dla bladych twarzy howgh !
YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
Poprostu nie czytałem Cie z uwagą chyba jak Adi :DTimOOn pisze:TimOOn pisze:Żeby urozmaicić nieco zabawę można by stworzyć system zakładów. Obstawialibyśmy kto wygra w danym pojedynku, albo nawet jaki będzie wynik fragów. Za walutę doskonale mogą posłużyć wolfiki. ;]Bardzo oryginalny pomysł.kris pl pisze:Proponuje zrobienie dla zabawy zakladów o wolfiki :P