Witam ;]
-
klosek
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: Witam ;]
Hehe nie wiem ile ma Justyna lat więc wolałem napisać Pani
MMA nie trenuje niestety praca i inne zajęcia mi na na to nie pozwalają, choć nie jest powiedziane że nie spróbuje swoich możliwości 
Jestem od ciebie młodsza ;) Ogólnie to nie "pan(i)ujemy" sobie tutaj.
Znaczy jak chcesz to możesz się do mnie zwracać per "Jaśnie Panie". Nie mam nic przeciwko.klosek pisze:Kumam :))))
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Jeśli tak do Noba powiesz to ja proszę o "Boże" :PNoobuś pisze:Znaczy jak chcesz to możesz się do mnie zwracać per "Jaśnie Panie". Nie mam nic przeciwko.klosek pisze:Kumam :))))

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Pablo
- Pierwszy sierżant

- Nick w ET: ETPlayer
Jeśli tak do Krisa powiesz to ja proszę żebyś do Macka pisał "Poćwicz MACCET"kris pl pisze:Jeśli tak do Noba powiesz to ja proszę o "Boże" :PNoobuś pisze:Znaczy jak chcesz to możesz się do mnie zwracać per "Jaśnie Panie". Nie mam nic przeciwko.klosek pisze:Kumam :))))
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan

- Nick w ET: wymiaczos
Jak do nich tak powiesz to do mnie masz mówić "mój mistrzu" xDkris pl pisze:Jeśli tak do Noba powiesz to ja proszę o "Boże" :PNoobuś pisze:Znaczy jak chcesz to możesz się do mnie zwracać per "Jaśnie Panie". Nie mam nic przeciwko.klosek pisze:Kumam :))))
Jeśli tak do Krisa powiesz to ja proszę żebyś do Macka pisał "Poćwicz MACCET"
Zwykłe kmioty z Bogami sie nie równają :D Olej all :DKonDzio pisze:Do mnie mów "Ave KonDzio"
Ave Noob :P

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- KonDzio
- Porucznik

- Nick w ET: ETPlayer
Jaki jak kmiot Mocium Panie? W klanie jestem od ponad pół roku więc można mnie nazwac starszym kmiotem krisa :p
War, war never changes ...