Witam ;]
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Witam ;]
Po pierwsze chciałbym pogratulować administratorom za trzymanie ręki na pulsie, bo nie ma co się oszukiwać ET odchodzi powoli w zapomnienie. A dzięki takim ludziom możemy sobie siedzieć po nocach :) Na forum pokierowała mnie Pani Justyna, której bardzo dziękuje...
Na serwerze gram od nie dawna, bardzo mi się spodobał więc postanowiłem się przywitać.
Rafał, mam 24l. na co dzień pracuje, uczyć się na razie nie uczę zrobiłem sobie przerwę, w ET gram już nawet nie pamiętam 5-6 lat. Zainteresowań oprócz Et : informatyka (nie jestem lamusem w goglach), piłka nożna, mma, psy rasy PitBull i owczarki niemiecki itd.
Na serwerze gram pod nickiem Kłosek, to moje ksywa odkąd chyba żyje a wywodzi się od mojego nazwiska :P
Cóż mogę tylko życzyć dobrej zabawy i do zobaczenia na serwerze ! ;]
Na serwerze gram od nie dawna, bardzo mi się spodobał więc postanowiłem się przywitać.
Rafał, mam 24l. na co dzień pracuje, uczyć się na razie nie uczę zrobiłem sobie przerwę, w ET gram już nawet nie pamiętam 5-6 lat. Zainteresowań oprócz Et : informatyka (nie jestem lamusem w goglach), piłka nożna, mma, psy rasy PitBull i owczarki niemiecki itd.
Na serwerze gram pod nickiem Kłosek, to moje ksywa odkąd chyba żyje a wywodzi się od mojego nazwiska :P
Cóż mogę tylko życzyć dobrej zabawy i do zobaczenia na serwerze ! ;]
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Witam ;]
Sieeeemano. Życzę miłej zabawy i wielu fragów(nienabitych na mnie:P)
War, war never changes ...
- Mr.Świstak
- Szeregowiec
Siemka
Do zobaczenia na serwerze :D

Do zobaczenia na serwerze :D
Powitać :P

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Witôme jakby to rzekli na Kaszebach :D
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
- Pablo
- Pierwszy sierżant
Powitać :D
Chcem wolfiki za to! Daj Spidi, daj!klosek pisze:[...] Na forum pokierowała mnie Pani Justyna, której bardzo dziękuje...[...]

<rotfl>klosek pisze:Pani Justyna
trenujesz coś czy tylko "kanapowo"?klosek pisze:mma
Nihao
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
-
- Plutonowy
Dżemdobry :D
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
-
- Pierwszy sierżant
Cześć.