Ban?
-
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Ban?
Witam.
Grając dzisiaj, na waszym serwerze, dostałem Bana, grałem pf jak każdy pro ;) ,po pewnym czasie jednemu adminowi, nie wytrzymały nerwy napisał, coś "... wh ..." i dostałem bana.
Chciał bym, się dowiedzieć, za co dostałem bana? Za grę pf?
Póki co "wh" traktuję, jako komplement. A zarazem, bardzo kiepski żart, ze względu na bana.
pozdr
v.low
Grając dzisiaj, na waszym serwerze, dostałem Bana, grałem pf jak każdy pro ;) ,po pewnym czasie jednemu adminowi, nie wytrzymały nerwy napisał, coś "... wh ..." i dostałem bana.
Chciał bym, się dowiedzieć, za co dostałem bana? Za grę pf?
Póki co "wh" traktuję, jako komplement. A zarazem, bardzo kiepski żart, ze względu na bana.
pozdr
v.low
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Re: Ban?
kim byl ten admin moze jakas pomyłka zaszla
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- Pablo
- Pierwszy sierżant
Btw. nie 2 tylko 1,ja chciałem sprawę przedyskutować na forum.Więc jeśli nie znasz wszystkich informacji i nie byłeś przy tym to się nie udzielaj.ksysu pisze:Przepraszamy, zaszła pomyłka. Dwóch nierozważnych klanowiczów zbanowało Cię wyciągając zbyt pochopne wnioski. Mamy nadzieję, że nie zniechęci Cię to do dalszej gry na naszym serwerze.
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Słusznie ! Ksysu zobacz demka jeszcze raz, ale tym razem uważnie :) i zwróć uwagę na chat taka rada od sercaPablo pisze:Btw. nie 2 tylko 1,ja chciałem sprawę przedyskutować na forum.Więc jeśli nie znasz wszystkich informacji i nie byłeś przy tym to się nie udzielaj.ksysu pisze:Przepraszamy, zaszła pomyłka. Dwóch nierozważnych klanowiczów zbanowało Cię wyciągając zbyt pochopne wnioski. Mamy nadzieję, że nie zniechęci Cię to do dalszej gry na naszym serwerze.

YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
Volin proszę...

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
+ dla udzielających rady krzysiowi, bo odpowiedzialność za tego bana spoczywa tylko i wyłącznie na mnie.
Zgodnie z tym, co powiedziałem gdzieś tam w naszym gronie, kłaniam się pod same buciki i pokornie przyznaję się do błędu oraz przepraszam. Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię to zbytnio do dalszego odwiedzania serwera. Pis jou.
Zgodnie z tym, co powiedziałem gdzieś tam w naszym gronie, kłaniam się pod same buciki i pokornie przyznaję się do błędu oraz przepraszam. Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię to zbytnio do dalszego odwiedzania serwera. Pis jou.

|W$| - coś więcej niż coś więcej...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Pierwszy sierżant
Mam nadzieję, że wyciągniecie, z tego jakieś wnioski, na przyszłość.
Mylisz pojęcia SPIDI, raczej część klanowiczów, zareagowała widząc, dziejącą się niesprawiedliwość.
Gram, już chyba z wami, wystarczająco długo na serwerze, i myślę, że nie zasłużyłem (ja ani nikt inny, kto równie długo z wami grał) sobie na takie traktowanie.
Myślę, że w tym przypadku, propozycja pabla, była najbardziej wskazana (jak się nie znamy, nie jesteśmy, w stanie, na chwilę obecną, sprawdzić dokładnie demka, nie jesteśmy pewni, jest Forum, są obrady, gdzie można demko umieścić, i omówić. Ja jak i zapewne, inni stali gracze jeszcze, się pojawią na serwerze, i jak będzie pewność, wtedy będzie można użyć magicznej komendy !ban).
Mylisz pojęcia SPIDI, raczej część klanowiczów, zareagowała widząc, dziejącą się niesprawiedliwość.
Gram, już chyba z wami, wystarczająco długo na serwerze, i myślę, że nie zasłużyłem (ja ani nikt inny, kto równie długo z wami grał) sobie na takie traktowanie.
Myślę, że w tym przypadku, propozycja pabla, była najbardziej wskazana (jak się nie znamy, nie jesteśmy, w stanie, na chwilę obecną, sprawdzić dokładnie demka, nie jesteśmy pewni, jest Forum, są obrady, gdzie można demko umieścić, i omówić. Ja jak i zapewne, inni stali gracze jeszcze, się pojawią na serwerze, i jak będzie pewność, wtedy będzie można użyć magicznej komendy !ban).
V cały klan gorąco Cię za to przeprasza. Staliśmy się może nadpobudliwi ze względu na ostanie zdarzenia. Zresztą z oczywistych powodów. Co do demka. Żaden ban nie jest nakładany bez demka (chyba że oczywisty) . Demko mieliśmy i dlatego ban szybko został zdjęty. Ostatnio coraz więcej ludzi gra na wspomagaczach. Ocena była wydana na ciepło, zbyt pochopnie. A wykrycie kogoś grającego dobrze na wh nie jest proste.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Już się nie fochajv.low pisze:Mam nadzieję, że wyciągniecie, z tego jakieś wnioski, na przyszłość.

W końcu jesteśmy tylko ludźmi i błędy popełniamy wszędzie