xp

Serwis techniczny Enemy Territory.
berni
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

xp

Post autor: berni »

Chce zapisac xp ale nie wiem o co chodzi gdzie zaczac jak zaczac???zrobic update co to jest gdzie to zrobic??
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: xp

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Może powiedz o co chodzi od początku. XP zapisuje się tylko na wybranych serwerach.
Obrazek
berni
Poborowy

Post autor: berni »

Po kazdej mapie wszystko mi sie zeruje xp ranga zrobilem update ok gralem od zera zmienila sie plansza wszystko bylo ok wchodze na drugi dzien i od zera znowu

wychodzi na to ze xp zostawalo mi po kazdej mapie ale jak wszedlem na drugi dzien znowu od zera ja nie wiem ;/

nie rozumiem jednej rzeczy bije do gosci oni nie pekaja ja pekam prawie zawsze ,byla akcja ze gosciu mnie uwalil zwykla pepesza a ja maszyna nie wiem o co chodzi tak samo xp rosnie mi tak powoli ze nie wiem nie cale 100xp robie co mape
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Pepesza? W Wolfie? To xp nie zapisuje się na różnych serwerach?
Obrazek
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Ja pamietam jak sie gralo na serwie gdzie nie bylo xp save i wtedy przez cala oasis ubijalo sie 300 xp albo i ponad (o ile dobrze pamietam). Twoje 100 xp to nie jest zly wynik - polataj medem i uleczaj albo CO bo ten to zawsze jakis ciuch znajdzie :)

Jesli chodzi o nie zapisywanie xp to wydaj polecenie w konsoli \cl_guid i zobacz czy bedziesz mial w kosmos liczbe - prawdopodobnie nie masz nadanego guida skoro nie zapisuje
Honorowy Dawca Fragów
ODPOWIEDZ