xp
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
xp
Chce zapisac xp ale nie wiem o co chodzi gdzie zaczac jak zaczac???zrobic update co to jest gdzie to zrobic??
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: xp
Po kazdej mapie wszystko mi sie zeruje xp ranga zrobilem update ok gralem od zera zmienila sie plansza wszystko bylo ok wchodze na drugi dzien i od zera znowu
wychodzi na to ze xp zostawalo mi po kazdej mapie ale jak wszedlem na drugi dzien znowu od zera ja nie wiem ;/
nie rozumiem jednej rzeczy bije do gosci oni nie pekaja ja pekam prawie zawsze ,byla akcja ze gosciu mnie uwalil zwykla pepesza a ja maszyna nie wiem o co chodzi tak samo xp rosnie mi tak powoli ze nie wiem nie cale 100xp robie co mape
wychodzi na to ze xp zostawalo mi po kazdej mapie ale jak wszedlem na drugi dzien znowu od zera ja nie wiem ;/
nie rozumiem jednej rzeczy bije do gosci oni nie pekaja ja pekam prawie zawsze ,byla akcja ze gosciu mnie uwalil zwykla pepesza a ja maszyna nie wiem o co chodzi tak samo xp rosnie mi tak powoli ze nie wiem nie cale 100xp robie co mape
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: xp
Ja pamietam jak sie gralo na serwie gdzie nie bylo xp save i wtedy przez cala oasis ubijalo sie 300 xp albo i ponad (o ile dobrze pamietam). Twoje 100 xp to nie jest zly wynik - polataj medem i uleczaj albo CO bo ten to zawsze jakis ciuch znajdzie :)
Jesli chodzi o nie zapisywanie xp to wydaj polecenie w konsoli \cl_guid i zobacz czy bedziesz mial w kosmos liczbe - prawdopodobnie nie masz nadanego guida skoro nie zapisuje
Jesli chodzi o nie zapisywanie xp to wydaj polecenie w konsoli \cl_guid i zobacz czy bedziesz mial w kosmos liczbe - prawdopodobnie nie masz nadanego guida skoro nie zapisuje
Honorowy Dawca Fragów