W tym temacie piszmy czego nie ma i nie chcemy, by pojawilo się na serwie.
Ja zacznę. Nie chcę różnych pseudo śmiesznych muzyczek, melodyjek i tekścików, które są charakterystyczne dla setek n00bisatych serwów nq. Po pierwsze, by połączyć się z takim czymś, to trzeba ściągnać ten cały stuff... a to lubi się wykrzaczyć, a potem zapycha dysk. Moje ET to już 2,35 giga różnego gówna, które nagromadziło się przez 4 lata.
Jak już uda nam się wejść na takiego serka, to różne dzieci neo zamiast grać to siedzą i wysyłają ciągle te melodyjki, ogłuszając i zapychając chat. I jeszcze... te melodyjki to np. 38436 wersja dowcipu o Twojej Starej.
Nie chcę też głupich mapek, których nikt nie ma i trzeba je ściągać, a są to mapy albo 23x4fun, albo deathmatchowe.
Cieszę się, że na nitmodzie są zwykłe bronie, a nie shotgun czy bazooka, z której nikogo nie da się zabić.
fajnie, że na nitmodzie medzi nie są przepakowani jak na nq
Czego nie chcemy na serwie
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Poborowy
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Git temat!
Nie chce "glupich mapek", do ktorych zaliczam gre w kosza (jakkolwiek sie to zwie) czy baserace (sorki).
Ogolnie popieram kolege wyzej - standardowe bronie, bez audiopack'ow.
Co do medykow to nie wiem, na "nq" nie gralem (tylko etpro kiedys) - ale wydaje mi sie, ze moj medyk cos na zbyt wiele sobie moze pozwolic...
Slotow zajetych przez boty
;)
Nie chce "glupich mapek", do ktorych zaliczam gre w kosza (jakkolwiek sie to zwie) czy baserace (sorki).
Co do medykow to nie wiem, na "nq" nie gralem (tylko etpro kiedys) - ale wydaje mi sie, ze moj medyk cos na zbyt wiele sobie moze pozwolic...
Slotow zajetych przez boty

Cf#
Gratuluje pomysłu na temat!
Popiaram panów wyżej.
No jedna mapka taka 4fun może zostać (proponuje GoldenDunka(koszykówka), bo na BaseRace boty są niepokonane.
[ Dodano: 2010-08-24, 17:14 ]
Wybaczcie za DoublePosta, ale nie wiem dlaczego nei mogę edytować...
Jeszcze bym prosił o usunięcie Hit Soundsów jeśli to możliwe
Popiaram panów wyżej.
Slotow zajetych przez boty ;)
No jedna mapka taka 4fun może zostać (proponuje GoldenDunka(koszykówka), bo na BaseRace boty są niepokonane.
[ Dodano: 2010-08-24, 17:14 ]
Wybaczcie za DoublePosta, ale nie wiem dlaczego nei mogę edytować...
Jeszcze bym prosił o usunięcie Hit Soundsów jeśli to możliwe