Nowe mapy
Nowe mapy
Niedługo na serwer trafić mają nowe mapki. Tu możecie zgłaszać swoje propozycje a na pewno zostaną one rozpatrzone :) .
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
-
- Poborowy
- Nick w ET: ETPlayer
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
To by było najgłupsze co można zrobić...Ja proponuję zamienić zwykłą Oazę na 'SW Siwa Oasis TE' Jest lekko podrasowana i dużo lepsza od oryginalnej choć nie różni się mocno ;)
Ja bym wprowadził wszystkie podstawowe mapki i dodał Venice... Reszte map zostawił... No może oprócz Rommela, bo ta mapa mnie wnerwia, cały czas się gubię...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Spidi, nie chodziło mi o to , żeby zrobić z serwera Nitmod, jakiś klanowy bądź CB.
Po prostu niektóre mapy są 'przydługie' (oasis,goldrush,fueldump) inne zaś niegrywalne z botami (baserace,radar) a jeszcze inne całkowicie przeważające na czyjąś korzyść (np. battery ).
Dlatego stwierdziłem że kilka(naście) map trzeaba wyrzucić z cyklu, a za podstawowe wstawić "edycję tournament"(_te) która czyni te mapki o wiele przyjemniejszymi i krótszymi(!), przez co mapy nie ciągną się w nieskończoność tylko jest zachowana "dynamika map" :D
Po prostu niektóre mapy są 'przydługie' (oasis,goldrush,fueldump) inne zaś niegrywalne z botami (baserace,radar) a jeszcze inne całkowicie przeważające na czyjąś korzyść (np. battery ).
Dlatego stwierdziłem że kilka(naście) map trzeaba wyrzucić z cyklu, a za podstawowe wstawić "edycję tournament"(_te) która czyni te mapki o wiele przyjemniejszymi i krótszymi(!), przez co mapy nie ciągną się w nieskończoność tylko jest zachowana "dynamika map" :D