Turnieje na waszych serwerach

Pozostałe tematy o Enemy Territory niepasujące gdzie indziej.
KOLEJORZ
Starszy kapral
Starszy kapral
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Turnieje na waszych serwerach

Post autor: KOLEJORZ »

Założyłem temat, aby dowiedzieć się jak wyglądają(lub nie wyglądają) turnieje na serwerach, na których gracie. Opisujcie, pochwalcie się zwycięstwem, podajcie nagrody, wypowiadajcie się.
Ja chciałbym się pochwalić, że nigdy nie byłem jakiś super w ET, ale wczoraj mieliśmy organizowany turniej na serwerze i na 25 graczy byłem piąty. Osiągnąłem lepszy wynik niż gracz o nicku "Black_out", który jest znany z tego, że gdy Cię namierzy od razu giniesz :-P Dostałem się do rundy finałowej, teraz będzie to wyglądać tak: best 10 graczy gra przeciwko 10 adminom. Pierwsza trójka best playerów po finale zdobędzie 3lvl admina, jeżeli wszystko będzie w porządku to po miesiącu dostaną 4 itd.
Wszystko to zasługa granatnika, za pomocą którego były multikille, killing spree i w ogóle niezła jatka : :->
Tutaj daję link do tematu na forum naszego servera gdzie macie szczegółowo opisaną rundę finałową ---> http://www.forums.fieldof...read.php?t=4139
Trzymajcie kciuki, bo na pewno się przydadzą! :-D
P.S.
Po finale zdam relacje i postaram się nakręcić film jak gram :-D
KKS BRO!!!
Kapral
Kapral

Post autor: KKS BRO!!! »

Też mniałem na tym grać ale niestety na zbanowali ale tylko na ten turniej :oops:

i nie grałem
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Ale masz na myśli turnieje FFA czy ogólnie... rozgrywki klanowe itd?
Obrazek
KOLEJORZ
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: KOLEJORZ »

SPIDIvonMARDER pisze:Ale masz na myśli turnieje FFA czy ogólnie... rozgrywki klanowe itd?
Chyba to drugie :-P Niestety nie wiem co to FFA :-P
ODPOWIEDZ