Gdzieś podobno pisało,że Risen będzie podobny do Gothica I,ale nie pisali pod jakim względem.Ja tam myślę,że Gothic będzie lepszy,tylko mi się nie podoba system walki,kto oglądał wie o co mi chodzi,grafika prezentuje się lepiej.Premiera Risena już za miesiąc.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...
Większość mówi,że Gothic 3 to najgorsza z części,jest masa błędów i tak dalej.Ja nie miałem żadnym błędów,wystarczyło ściągnąć patcha i było po kłopocie.Świat jest lepszy od tych z poprzednich części,dużo miast,areny i zostawanie mistrzem Mora Sul,to było coś.Inni też mówią,że system walki jest słaby-oni byli przyzwyczajeni do tego z I i II.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...
Gothic 3 jest fajną grą ale klimatem nie dorównuje I czy II, a poza tym praktycznie nie ma fabuły z takimi zwrotami akcji jak w poprzednich częsciach. W III "fabuła" ogranicza się do "znajdź ileś tam, czegoś tam", a gdy ci się uda to okazuje się że znowu musisz "znaleźć ileś tam, czegoś tam" ...
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
W I i II to był podział na rozdziały i to podkreślało fabułę,bo wiadomo było jakie jest główne zadanie.W III to rozdziałami było dla mnie zdobycie reputacji i dostanie się do zarządcy każdego z miast.
Gothic jest Gothiciem. Zawsze będę po jego stronie. Uwielbiam ten klimat, ogromny świat, mnóstwo itemów, a najlepsze jest to, że jeszcze tego roku będziemy mieli okazję zagrać w Arcania: Gorhic 4.