Najlepszy kontroler do gier od czasów Joysticka!
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Najlepszy kontroler do gier od czasów Joysticka!
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Kontakt:
Dziękuję, klawiatura i myszka to najlepsze kontrolery odkąd zostały użyte w grach i nigdy się to nie zmieni. Żadne alternatywne sposoby sterowania ich nie pobiją. Mogą być jedynie skromnym dodatkiem, jak np. sterowanie głosem, ponoć w Tom Clancy's Endwar niezbyt się udało ale pomysł głupi nie jest do np. gier taktycznych. W takich OFP czy Armed Assault o wiele wygodniej byłoby wygadać komendy, bo drobna pomyłka w wybieraniu ich może skończyć się wczytywaniem do osttniego save'a.
A lightguna to ja miałem do Pegazusa!
A lightguna to ja miałem do Pegazusa!

Ostatnio fajny stół pokazali do jakiejś strategii, ktoś kojarzy? R.U.S.E czy jakoś tak, ostatnio na zamkniętym pokazie w Francji wybrańcy mogli zagrać.
Ale wg mnie tak jak kiedyś zaczęliśmy używać WSAD (w pierwszej strzelaninie jakiej miałem już go używałem XD (Wolf3d albo Doom + joy a ze prawo ręczny to sobie taki układ klawiszy zrobiłem)) to po tylu latach się nic nie zmieni.
Ps. Jestem jedyną osobą na świecie chyba która na WSAD również gra w Mortal Kombat.
Ale wg mnie tak jak kiedyś zaczęliśmy używać WSAD (w pierwszej strzelaninie jakiej miałem już go używałem XD (Wolf3d albo Doom + joy a ze prawo ręczny to sobie taki układ klawiszy zrobiłem)) to po tylu latach się nic nie zmieni.
Ps. Jestem jedyną osobą na świecie chyba która na WSAD również gra w Mortal Kombat.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
To urządzenie jest bardzo precyzyjnie, gra się podobno prawie tam dobrze jak na myszce i klawce.
Co prawda do sieciówek by się chyba nie nadał -ale bym dostał w CSie baty, ale do SP... o cholera, załatwię sobie to choćby 2 tysie miało kosztować.
Są podejrzenia że będzie kosztowało z 300$. To nic ;P
Co prawda do sieciówek by się chyba nie nadał -ale bym dostał w CSie baty, ale do SP... o cholera, załatwię sobie to choćby 2 tysie miało kosztować.
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Kontakt:
SlaviaConsesiao pisze:To urządzenie jest bardzo precyzyjnie, gra się podobno prawie tam dobrze jak na myszce i klawce.
Już dawno można kupić myszki które chwyta się w ten sposób co daje szybszy obrót o 180 stopni w grach.Też się napaliłem ale wystarczyło ,zebym trzy razy pomyślał o dokładności i mi przeszło.