Już jest poradnik made in GRY-Online ;P
„Niniejszy poradnik stanowi kompendium wiedzy na temat najnowszych przygód B.J. Blazkowicza, pomagając nie tylko w pomyślnym ukończeniu kampanii dla pojedynczego gracza, ale i w wykonaniu wszystkich czynności pobocznych. Tekst składa się z trzech zasadniczych rozdziałów. Pierwszy rozdział zawiera bardzo szczegółowy opis przejścia wszystkich misji gry, zarówno tych głównych, jak i pobocznych. Drugi rozdział przedstawia miejsca ukrycia sekretów, których w całej grze jest kilkaset. Lokalizacja każdego skarbu opatrzona została zdjęciami oraz opisem, a ponadto do etapów rozgrywanych w głównych dzielnicach Isenstadt dodane zostały czytelne mapy okolicy. Ostatni trzeci rozdział ma do zaoferowania szereg cennych wskazówek, jak również pełne zestawienie wszystkich osiągnięć (achievementów).” - „Stranger”
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=911
Wolfenstein - PORADNIK
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Wolfenstein - PORADNIK
Ile Barrack ma jaj? OBA MA! :D:D:D
Jak teraz będzie nazywał się Biały Dom?
-BARAK Obamy! :D:D:D
Niektórzy pewno będą chcieli wszystkie księgi znaleźć, i pewnie ten poradnik w tym im pomoże ale ja już wolę kombinować, a później pytać na forum.
Nikogo potępiać za użytek tego poradnika nie będę, ale nagradzać też nie ma za co.
I stwierdzam że poradnik jest dla ludzi którzy czerpią satysfakcje z 100% gry a nie z grania dla rozrywki.
Niektórzy pewno będą chcieli wszystkie księgi znaleźć, i pewnie ten poradnik w tym im pomoże ale ja już wolę kombinować, a później pytać na forum.
Nikogo potępiać za użytek tego poradnika nie będę, ale nagradzać też nie ma za co.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!
- SlaviaConsesiao
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt: