Zażalenie
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Zażalenie
Witam Panowie i Panie. Właśnie przed chwilą dostałem warna na waszym serwerze, aczkolwiek nie wiem za co. Potem serwer wyrzucił mnie i okazuje się ze mam bana. Jedyna opcja która przychodzi mi na mysl to taka ze rzuciłem puche na flage aczkolwiek kiedys (gralem dawniej) nie było to zakazane. Bardzo zalezy mi na wyjaśnieniu tego, poniewaz lubie wasz serwer i chcialbym zostac tu na dluzej :) dawanie Warna bez uzasadnienia jest co najmniej dziwne, aczkolwiek nie kwestionuje.
pozdrawiam Sw3ndeR
pozdrawiam Sw3ndeR
Re: Zażalenie
ban za puche? Chyba ktoś przesadzil :)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
coz, gralem tu kiedys i chcialbym czynic to dalej :) no ale co ja moge..
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
przyznaj sie zbóju ze celowo wrzuciłeś tam puche i zrobiłeś prowokacje!
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
no coz niestety nie bylo to świadome działanie :P czy można coś zdziałać w tym temacie? czy niestety mam szukać inny serwer?
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
jak wynika z analizy innych tego typu tematów rozsądnym wyjściem bedzie szukac nowego miejsca do grySw3ndeR pisze:no coz niestety nie bylo to świadome działanie :P czy można coś zdziałać w tym temacie? czy niestety mam szukać inny serwer?
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
no nie wierzę.. toż to głupota..
- rafik1137
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
Nie wiem czy mogę zabrać głos w tym temacie ale bana na serwie nie masz
Czasami jak dostaniesz kicka to pisze ze jestes zbanowany ale tak naprawde nie jest wystarczy ze odczekasz jakis czas lub poprostu zmienisz IP i po kłopocie.
Czasami jak dostaniesz kicka to pisze ze jestes zbanowany ale tak naprawde nie jest wystarczy ze odczekasz jakis czas lub poprostu zmienisz IP i po kłopocie.
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Pisałem akurat to samo:D
Rafik dobrze prawi dostałeś kicka chciałeś wejść od razu na server i wyskoczył ban(też tak miałem, i po 5-10 minutach go nie było)
Kruk pewnie nie ma osoby do wyżycia się (zawsze to byłem ja, ale mój laptop się pali jak włączę grę więc nie gram :O)i szuka kolejnej ofiary .
Rafik dobrze prawi dostałeś kicka chciałeś wejść od razu na server i wyskoczył ban(też tak miałem, i po 5-10 minutach go nie było)
Kruk pewnie nie ma osoby do wyżycia się (zawsze to byłem ja, ale mój laptop się pali jak włączę grę więc nie gram :O)i szuka kolejnej ofiary .
rzeczywiście Panowie, działa. Aczkolwiek dziwna sprawa :o
Zejdźcie ze mnie. :D
W ostatnich dniach praktycznie nie byłem na serwerze, więc to nie ja.
Poza tym warny akurat daję zawsze z uzasadnieniem.
Tak, aby rozwiać wszelkie insynuacje. Peace.
W ostatnich dniach praktycznie nie byłem na serwerze, więc to nie ja.
Poza tym warny akurat daję zawsze z uzasadnieniem.
Tak, aby rozwiać wszelkie insynuacje. Peace.
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Taaaaaak kruku wiemy :D. Już masz na mnie bindy ustawione z komendami na mute 5,10,60 sekund :D
Z tymi warnami bym mógł się nie zgodzić ale ty masz adma. Admin ma zawsze rację!
Z tymi warnami bym mógł się nie zgodzić ale ty masz adma. Admin ma zawsze rację!
o ile dobrze zauwazylem to niejaki władek dał mi warna :) juz niewazne, fajnie ze jeszcze pogram xd
Warna dostałeś za sk. A kicka za "chyba cie pojebalo" i "jeb sie" wypowiedziane w moją strone.
Na drugi raz sprawdź kim jest osoba, którą obrażasz, bo to nie był pierwszy raz.
Na drugi raz sprawdź kim jest osoba, którą obrażasz, bo to nie był pierwszy raz.
nie uzylem slow chyba cie pojebalo :) wiec prosze o powazne traktowanie i nie wmawianie... co do drugiego zestawu to bylo "jeb sie?" :) nie wiedzialem ze nie mozna na flage ale juz wiem :) pozdrawiam