Podanie Hubi :]
Podanie Hubi :]
1.Nick: Hubi
2.Wiek: Mam skonczone 12 lat.
3.Na imie mam Hubert mieszkam niedaleko od Poznania. Lubie uprawiac sport , czytac ksiazki . Wolny czas spedzam na serverze No Name .
4.Brak.
5.Staz gry w Et to 4 lata.
PS:Napisałem podanie, ponieważ chcę być Świętym :DD
2.Wiek: Mam skonczone 12 lat.
3.Na imie mam Hubert mieszkam niedaleko od Poznania. Lubie uprawiac sport , czytac ksiazki . Wolny czas spedzam na serverze No Name .
4.Brak.
5.Staz gry w Et to 4 lata.
PS:Napisałem podanie, ponieważ chcę być Świętym :DD
- Pablo
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Podanie Hubi :]
Podanie leci do obrad,czekaj grzecznie na werdykt :)
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Używaj więcej znaków interpunkcyjnych, liter typu "ą", "ę". Napisz coś więcej o sobie :)
War, war never changes ...
3.Na imię mam Hubert dlatego nick Hubi mieszkam niedaleko Poznania , lubię uprawiać sport szczególnie lubię grac w piłkę ręczną, czytać książki , jezdzić rowerem , pograć trochę z kolegami w piłkę nożną i oczywiście piłkę ręczna. Wolny czas spędzam ucząc się lub grać na serverze NN. Moje zainteresowania to informatyka i technika.
Proszę Kondzio :)
Proszę Kondzio :)
Być może nie powinienem tu pisać ale co tam ...
Masz 12 lat czyli 5 klasa . Nie wiem czy ktoś by chciał kogoś takiego w klanie macie moje zdanie ...
Na
NIE
Pozdrawiam Amen.
Masz 12 lat czyli 5 klasa . Nie wiem czy ktoś by chciał kogoś takiego w klanie macie moje zdanie ...
Na
NIE
Pozdrawiam Amen.
Nie powinieneś i na tym należało poprzestać.Amen pisze:Być może nie powinienem tu pisać ale co tam ...
załatwiłeś go na amen.
Hubi podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Powód? Jesteś jeszcze za młody. Przykro nam.
Mam nadzieje, że zobaczymy się na serwerze ;)
Mam nadzieje, że zobaczymy się na serwerze ;)
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.