Seawall Battery boże jak ja dawno na tej mapie nie grałem ;p. Ja tą grę poznałem dopiero w 2006 roku kiedy kumpel do mnie przyszedł z płytką cd, pamiętam jak graliśmy w nocy bo najlepsze pingi aż się łezka w oku kręci
6 podstawowych map to było coś, Radar i Railgun :D , w ogóle właśnie szkoda, że na serwerze nie ma mapy Radar, mhm albo ludzie nie głosują żeby była grana :(
właśnie nie, parę lat temu grałem dłuższy czas na serwerze, którego domeną było aby gracze grali nie na fragi, lecz na OBJ. i mapkę radar wspominam najlepiej, na prawdę można było pograć dłużej niż 5 minut. i tak zawsze wydawało mi się, że jestem jedyną osobą, która lubiła tą deszczowo, trawiastą mapę :)
wiem, że to nie odpowiednie, ale mam takie pytanko, zawsze na tym serwerze było tak, że to gracze wybierają mapkę głosując? czy może kiedyś były ustalone kampanie przez administratorów?
xcoo1 pisze:wiem, że to nie odpowiednie, ale mam takie pytanko, zawsze na tym serwerze było tak, że to gracze wybierają mapkę głosując? czy może kiedyś były ustalone kampanie przez administratorów?
Kiedyś długo była kampania na NN. Zmieniliśmy na prośby graczy
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Ostatnią pamietam, tylko nie nazwy kawałek za solderem jest resp aliesów :) A wracając do początków ET chyba w 2004 albo 2005 roku wracałem z kolesiami z "popołudniówki" z pracy po 12 godzinach zachaczając nocny po browary i o 2 w nocy odpalałem kompa net 64kb radiowy ;] z rewelacyjnym pingiem ok 300-400 bo w dzień miałem zawsze 800-999 i graliśmy na 6 podstawowych mapkach do białego rana, żona wstawała do pracy a ja szedłem spać, ahh to były czasy :)