Nie miła wiadomość.

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Nie miła wiadomość.

Post autor: kris pl »

Idąc przykładem papieża, głowy kościoła nasz kochany Ultra złożył rezygnację z pełnionej funkcji czyli klanowicza W$ i HA serwera. Świat się zmienia, klan się zmienia jak i Ultra się zmienia postanowił więc poświęcić więcej czasu innym swoim dzieciom, tym realnym pozostawiając opiekę nad NN nam czyli drugiej Jego rodzinie klanowi W$. Ośmielę się powiedzieć że misja jaką nam pozostawiła ta ikona serwera NN będzie trudna bo wszyscy wiecie że "Papcio" jak nikt potrafił okazać wyrozumiałość, i zrozumienie każdej istocie ludzkiej. I powiem szczerze że łeska się w oku kręci jak takie osobistości opuszczają W$. Jednak jak sam zapewnił odwiedzi czasami NN żeby sprowadzić te nasz wybujałe Ega na ziemie. Życzę mu osobiście aby wjodło mu się jak najlepiej i żeby znalazł czas aby nas czasami odwiedzić.
Z wyrazmi szacunku
Kris.
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: Nie miła wiadomość.

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Cieszę się, że teraz sprawa się wyjaśniła i powód jest taki poważny, jak najbardziej słuszny. Dzięki Ultras za wszystko, za co można podziękować.

By atmosfera nie była taka żałobna, proponuję na forum zamiast Blazkowitza powiesić portret Ultry, do którego będziemy mogli wznosić modły i prośby o wiele fragów na meczach.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rybsa
Starszy sierżant
Starszy sierżant
Nick w ET: Mangek

Post autor: Rybsa »

Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy na NN i pofragujemy razem.
A póki co trzymaj się
Obrazek
Obrazek
zer0
Kapitan
Kapitan
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: zer0 »

myślę, że nie Spidi masz dobry pomysł, aczkolwiek, troche bym odpicował go. Zamiast na samym forum, poprosiłbym Timona, by na mapkach powklejał pełno portretów Ultry, i zorganizował codziennie ok 18-19 ( w godzinach wytężonego ruchu ) kilkuminutowe spotkania graczy przy takim portrecie, by pokontemplować i oddać cześć. Co jakiś czas blokowałbym też zawartość forum, i włączałbym zamiast niego jakieś demko Ultry z jego wspaniałymi umiejętnościami skillowymi, ku uciesze ludu. Każdego nowego gracza prowadziłbym też do takiego portretu na mapce i przedstawiałbym rys historyczny postaci Ultry, i przymuszał dobrowolnie do oddania czci. Dzięki temu jego historia nie zostałaby zapomniana. Myślę też, że wprowadzenie 19 fryzur dla kobiet też jest odpowiednia opcją.
Pozdrowienia dla Umiłowanego Wodza Ultry.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Awatar użytkownika
TimOOn
Porucznik
Porucznik

Post autor: TimOOn »

Najpierw musisz mi załatwić portret Kim Dzong Ultry.
Awatar użytkownika
LuuxdeLuux
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: LuuxdeLuux »

Dziękuję za wszelką pomoc której mi udzieliłeś i za wyrozumiałość którą miałeś do nas wszystkich!! Powodzenia w życiu osobistym, 3maj się :)

Pozdrawiam Luuxik
Zablokowany