Może zacznę od tego, że mam 14 lat ale już niedługo stuknie mi 15, a mianowicie 10 lutego. Mam na imię Łukasz. Mieszkam w małej miejscowości w Wielkopolsce. Chodzę do normalnego gimnazjum. Uczę się w miare dobrze, mam średnią powyżej 4.7, ale wszystko zawalam zachowaniem (na półrocze wychodzi mi poprawne/nieodpowiednie). Moje pierwsze hobby to mechanika samochodowa. Pracuję w warsztacie razem z ojcem. Drugie hobby to wędkarstwo. Uwielbiam łowić rybki, ale robię to tylko w wakacje, bo w roku szkolnym nie mam na to czasu. Trzecie hobby na szczęście mogę uprawiać przez cały rok. Jest to jak dla mnie najlepszy sport, mianowicie piłka ręczna. We wtorki i czwartki uczęszczam na treningi szkolne.
To teraz może kilka słów o rodzince. Mam starszą siostrę, ma 17 lat. Nie cierpię jej, ale jakoś się dogadujemy. Rodzice też czasem mnie denerwują, ale nie jest tak źle :)
Moja kariera w Wolfenstein ET zaczęła się gdy miałem 10 lat. Z góry informuję że nie jestem nałogowcem i mój świat nie kręci się tylko wokół wolfa. Lubię w wolnej chwili pograć, pogadać z ludźmi, pośmiać się :)
To by było chyba na tyle. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś więcej o mnie, pisać :)