Zacznę od tego, że google nie odpowiedziało na moje pytania.
po uruchomieniu ET pojawia się szary ekran i słychać normalne dźwięki z gry.
Gra jest uruchamiana na windows 7 x64, najnowsze stery, openGL 2.1, dx9.0c (na dx10 to samo), zainstalowałem patche 2.60 i 2.60b, wszystko na procku phenon II, płyta główna gigabyte MA770-UD3 (na chipsecie AMD) socket AM2+, DDR2 - 4Gb w dualu, grafa HD4850 1Gb na PCIe, zasilacz pentagram 650W (realne 650W), dyski - SATA2 1TB i 160 GB.
Dodam, że na XP 32 bitowym wszystko śmiga, próba uruchomienia na windows7 w trybie zgodności z XP - bez rezultatu.
Czy problemem może być uruchamianie gry na wirtualnej maszynie w systemie 64 bitowym ?
będę teraz instalował linuxa x64 i zastanawiam się czy też będą problemy.
Czy ktoś ma jakieś info na ten temat ? Szukałem edycji na 64bit ale nie znalazłem.
inne gry bez problemowo się uruchamiają.
brak obrazu
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Et czasem miało takie padaki na x64 gdy coś nie tak było z kartą grafiki/sterownikami do niej. Spróbuj innych może da może nie, tego nie jestem pewny gdyż nigdy na x64 ET nie odpalałem więc tu leży moja wiedza.
Co do linucha to jedyny problem z ET to ludzie mają z sterownikami do grafiki - zwykle nieodpowiednie mają, z czarnym ekranem nie mogę sobie nic przypomnieć na chwilę obecną, ale może coś mi wpadnie do głowy to dam znać.
Co do linucha to jedyny problem z ET to ludzie mają z sterownikami do grafiki - zwykle nieodpowiednie mają, z czarnym ekranem nie mogę sobie nic przypomnieć na chwilę obecną, ale może coś mi wpadnie do głowy to dam znać.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!