Hej, cześć i czołem. Nazywam się Daniel,mam 17 lat i mieszkam w Suwałkach. Interesuje się głównie sportem i komputerami. Kiedyś uprawiałem sporty extremalne, ale kontuzja przekreśliła wszystko. Jestem też początkującym grafikiem komputerowym który uczęszcza do Technikum Informatycznego. To, co najważniejsze to napisałem.
Mój nick w grze to Hassan. Sądzę że większość graczy mnie zna, bynajmniej część z WŚ (Ahh te rozmowy o Brazzersach.. :)) Ilość wymaganego XP spełniam-mam 69k. W ET gram od 2 lat z 3 miesięczną przerwą.
Pozdrawiam.
Podanie Hassan
Re: Podanie Hassan
Ląduje do obrad. Prosił bym tylko też o większą aktywność na forum.
Ps. Proszę o cierpliwość , wysoka rada długo obraduję.
Pozdrawiam
Kris PL
Ps. Proszę o cierpliwość , wysoka rada długo obraduję.
Pozdrawiam
Kris PL

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
Pierwszy post na forum to dział rekrutacja, to nie wróży dobrze.
Jak wspomniał Kris, wykaż się aktywnością na forum.Daj się nam po prostu poznać, bez tego ciężko kogoś przyjąć.
Jak wspomniał Kris, wykaż się aktywnością na forum.Daj się nam po prostu poznać, bez tego ciężko kogoś przyjąć.

niestety zamykamy w związku z niespełnianiem warunków dotyczących pisania podania- xp wymagane to 60k.
Jeśli zdobędziesz wymagany próg i nadal będziesz chciał do nas dołączyć, otworzymy podanie, lub napisz kolejne.
Jeśli zdobędziesz wymagany próg i nadal będziesz chciał do nas dołączyć, otworzymy podanie, lub napisz kolejne.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…