HEY HI witam
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
HEY HI witam
Witam
Możecie mnie znać z gry pod nickiem heban. Jakimś postrachem serwera nie jestem, choć 3-4 lata temu grając jako Gladius byłem naprawdę dobry. Nazywam się Andrzej, znaleźć można mnie w Ełku :P. Uczę się w trzeciej klasie liceum ogólnokształcącego na profilu biol-chem. Uwielbiam sporty wodne takie jak kitesurfing i windsurfing, naprawdę świetnie pływam, szczególnie stylem dowolnym i grzbietowym. Z muzyki słucham głównie rock szczególnie LP, i tego co w radiu leci xD. Uwielbiam wasz serwer szczególnie za atmosferę jaka tam panuje, nawet spamy :P niektóre naprawdę doprowadzają do śmiechu. Ogólnie jestem za pokojem na świecie :P.
Pozdrawiam heban.
Możecie mnie znać z gry pod nickiem heban. Jakimś postrachem serwera nie jestem, choć 3-4 lata temu grając jako Gladius byłem naprawdę dobry. Nazywam się Andrzej, znaleźć można mnie w Ełku :P. Uczę się w trzeciej klasie liceum ogólnokształcącego na profilu biol-chem. Uwielbiam sporty wodne takie jak kitesurfing i windsurfing, naprawdę świetnie pływam, szczególnie stylem dowolnym i grzbietowym. Z muzyki słucham głównie rock szczególnie LP, i tego co w radiu leci xD. Uwielbiam wasz serwer szczególnie za atmosferę jaka tam panuje, nawet spamy :P niektóre naprawdę doprowadzają do śmiechu. Ogólnie jestem za pokojem na świecie :P.
Pozdrawiam heban.
Re: HEY HI witam
Siema hebanie :P

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Pablo
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Witam,życzę miłej gry na serwerze NN ;)
- Szkarłatny***
- Plutonowy
- Nick w ET: SzkarwaT
- Kontakt:
Słuchasz LP? Witam!!! 

"Każdy dodatek do gazety, bateria do odtwarzacza, knedle – nic tam nie było, grzejniki i karmazyn, na wszystko ktoś rzucił zapytanie czemu dżemu nie ma."
-
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Cześć.
Siemanko :D