Może by wprowadzić coś takiego jak Thank's =thx..jeśli np w jakimś temacie jakiś user pomoże drugiemu.Albo poprostu Co o tym myślicie :)?
Thanks'y
- DaRoO
- Starszy szeregowy

- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Thanks'y
Tak sobie pomyślałem...I have idea!
Może by wprowadzić coś takiego jak Thank's =thx..jeśli np w jakimś temacie jakiś user pomoże drugiemu.Albo poprostu Co o tym myślicie :)?
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Thanks'y
Nie wiem czy to ma sens. Wystarczy napisać "dziękuję", a jak jest to coś wartościowego, to administracja dotuje wolfikami :)
- DaRoO
- Starszy szeregowy

Masz racje jesli chodzi o wolfiki ;]Dotacja wolfikami jest o wiele bardziej przydatna.. ja jeszcze sie nie spotkałem z tym aby administracja dotowała ;]Ale jeśli..to jak najbardziej.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik

- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Może nie widziałeś, ale takie sytuacje mają miejsce. Bywa czasami, że Spidi daje za jakiś dobry artykuł trochę wolfików.
Odejmuje je również w przypadku uzyskania przez kogoś ostrzeżeń zgodnie z regulaminem.
Odejmuje je również w przypadku uzyskania przez kogoś ostrzeżeń zgodnie z regulaminem.
- DaRoO
- Starszy szeregowy

To w takim razie rzeczywiscie.. moj pomysl okazal sie fatalny..