hi ! to ja !
- Larks
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
hi ! to ja !
No to co ? xd Tyle nowych twarzy to ja też się przedstawie. A więc cześć! Jestem Larks. Interesują mnie dziewczyki (i zeruś). Lubie lody włoskie i gałkowe. Najchętniej je spożywam gdy mi je ktoś zrobi. Procz tego cieszę się też popularnością dobrego kucharza, który jako jedyny człowiek na świecie potrafi przypalić wodę i zrobić parówki z dżemem. Życzę miłej, spokojnej gry i innych przyjemności związanych z NN i W$iokami ( a zwłaszcza ze mną
).

- KonDzio
- Porucznik
Re: hi ! to ja !
To żeś się przedstawił
No ale nic witaj :P Miłej gry życzę 

War, war never changes ...
- Pablo
- Pierwszy sierżant
Zostań moim mistrzemLarks pisze:No to co ? xd Tyle nowych twarzy to ja też się przedstawie. A więc cześć! Jestem Larks. Interesują mnie dziewczyki (i zeruś). Lubie lody włoskie i gałkowe. Najchętniej je spożywam gdy mi je ktoś zrobi. Procz tego cieszę się też popularnością dobrego kucharza, który jako jedyny człowiek na świecie potrafi przypalić wodę i zrobić parówki z dżemem. Życzę miłej, spokojnej gry i innych przyjemności związanych z NN i W$iokami ( a zwłaszcza ze mną).

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Witaj Panie MasterChef xDLarks pisze:No to co ? xd Tyle nowych twarzy to ja też się przedstawie. A więc cześć! Jestem Larks. Interesują mnie dziewczyki (i zeruś). Lubie lody włoskie i gałkowe. Najchętniej je spożywam gdy mi je ktoś zrobi. Procz tego cieszę się też popularnością dobrego kucharza, który jako jedyny człowiek na świecie potrafi przypalić wodę i zrobić parówki z dżemem. Życzę miłej, spokojnej gry i innych przyjemności związanych z NN i W$iokami ( a zwłaszcza ze mną).

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
-
- Pierwszy sierżant
Cześć.
-
- Plutonowy
Larksiuuuu <3
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )