Motocykle-ogólnie
- sewe12
- Major
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Motocykle-ogólnie
Temat dla fanów motocykli jak i żółtodziobów związanych z tą kwestią :)
Będziemy tu DYSKUTOWAC na temat znanych Motocykli, co tydzień inna zabawka.
"Są takie motocykle, które nie dają zasnąć temu kto raz odkręcił gaz do końca. Są takie motocykle, które na długo przykuwają uwagę przypadkowo spotkanego fanatyka motoryzacji. Są takie motocykle, które imponują ilością i finezją rozwiązań technologicznych. W końcu są takie motocykle, które suchym danym technicznym z kartki papieru nadają nowy sens już po pokonaniu pierwszych kilkuset metrów."
Jako pierwszy motor proponuję : KAWASAKI NINJA
Będziemy tu DYSKUTOWAC na temat znanych Motocykli, co tydzień inna zabawka.
"Są takie motocykle, które nie dają zasnąć temu kto raz odkręcił gaz do końca. Są takie motocykle, które na długo przykuwają uwagę przypadkowo spotkanego fanatyka motoryzacji. Są takie motocykle, które imponują ilością i finezją rozwiązań technologicznych. W końcu są takie motocykle, które suchym danym technicznym z kartki papieru nadają nowy sens już po pokonaniu pierwszych kilkuset metrów."
Jako pierwszy motor proponuję : KAWASAKI NINJA
- Ultra...
- Podchorąży
Re: Motocykle-ogólnie
Ninja-moim zdaniem to moto dla lanserów w adidaskach. Typowy plastikowy ścigacz,bez duszy (nigdy nie kupię).
Osobiście preferuję N-ki,a to mój "dziorek"
:

Osobiście preferuję N-ki,a to mój "dziorek"

Dobry temat :D
Też nie lubię plastików, więc ninja odpada, nigdy nie kupię czegoś plastikowego. Nakedy to piękne motocykle, super na miasto, podobnie jak supermoto, ale te już typowo do wyszalenia się. Ja jestem fanem pomarańczowej stajni, ale póki co nie stać mnie na te świetne maszyny i upolowałem coś innego, mniejszego. Niebawem też wrzucę moją piękną zabawkę ;)
Też nie lubię plastików, więc ninja odpada, nigdy nie kupię czegoś plastikowego. Nakedy to piękne motocykle, super na miasto, podobnie jak supermoto, ale te już typowo do wyszalenia się. Ja jestem fanem pomarańczowej stajni, ale póki co nie stać mnie na te świetne maszyny i upolowałem coś innego, mniejszego. Niebawem też wrzucę moją piękną zabawkę ;)
Ostatnio zmieniony 2012-08-12, 12:10 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek jaki tajemniczy :) No to czekamy na twją hondę :D

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Ninja hmmm.. jak dla mnie to kawał potwora.Miałem okazję się przejachac jednym z modeli i muszę powiedziec ,że moc tkwi w nim wielka , z wyglądu też jest nawet fajny.Opinie o nim są przeróżne dobre i złe ,ale ja z chęcią bym kupił jakiś model ale tak do 250 ccm coś tego typu -->http://allegro.pl/kawasaki-ninja-250-pr ... 30711.html - ten mi się strasznie podoba ,ale niestety jestem za młody na jazdę takimi motorami :(
Ultra - fajny motorek :) ile za niego dałeś?
Ultra - fajny motorek :) ile za niego dałeś?
- KonDzio
- Porucznik
Wiem , że nowy mootor ma byc co tydzień ale myślę , że temu warto poświęcic troszkę czasu. Mianowicie chodzi mi o piękno jakim jest Harley Davidson. Moim zdaniem motor z ogromną duszą. Wrzucę tutaj jego zdjęcie :
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
War, war never changes ...
Hornecik :)
musze jeszzce usunac wgniotek na baku :)
musze jeszzce usunac wgniotek na baku :)
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
JCF MoFos TypeR
-
- Pierwszy sierżant
Kawasaki - coś w tym jest, co mówi Ultra, motocykl dla młodych, w dresiku adidasa, co to chcą się pochwalić - pokazać. Z ogólnej opinii awaryjne, i w większości już zajeżdżone, na tak to bywa na moto starczyło, na serwis już nie, a serwis tani nie jest. Nie mówiąc już o pękających ramach itp. niedociągnięciach. Mowa oczywiście o plastikach. Istnieje jednak, możliwość znalezienia fajnej kawy, tylko cena również, będzie adekwatna do stanu.
Zawsze podobało mi się, Kawasaki ZXR 750 1990r.
W życiu bym nie kupił Harley-Davidson, być może związane jest to, z moim wiekiem, bliżej mi jest do adidasów i plastika, niż do Harley-a, nie mówiąc już o tym, że z właścicielami Harley nie pogadasz
, no chyba że staniesz się jednym z nich tzw. elitą
. Ale przymierzam się do Nakeda.
Ultra 600 czy 1200?
-----------------
Edit:
Faktycznie, o tym nie wiedziałem.
Zawsze podobało mi się, Kawasaki ZXR 750 1990r.
W życiu bym nie kupił Harley-Davidson, być może związane jest to, z moim wiekiem, bliżej mi jest do adidasów i plastika, niż do Harley-a, nie mówiąc już o tym, że z właścicielami Harley nie pogadasz

Ultra 600 czy 1200?
-----------------
Edit:
Faktycznie, o tym nie wiedziałem.
Ostatnio zmieniony 2012-08-21, 20:15 przez v.low, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Starszy szeregowy
Kawasaki Ninja To fajny Motor
Ale ja mam lepszy Suzuki DR 350
-
- Pierwszy sierżant
No tak, nie ma to jak porównywać, enduro do sportowego (ewentualnie sportowo - turystycznego) motocyklaWonMW pisze:Kawasaki Ninja To fajny Motor

Już, nie mówiąc, o tym, że każdy swoje chwali.