Witam. ;]

Hey, Hi, Hello jak brzmią słowa pewnej piosenki. Napisz nam coś o sobie.
Yahoo
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Witam. ;]

Post autor: Yahoo »

Witam!
Jestem Yahoo (Jasiu), mam 12 lat. Jestem co prawda młody, ale jestem wystarczająco inteligentny by się w tym temacie udzielać. I proszę, nie czepiajcie się spraw dotyczących mego wieku. Każdy kiedyś był młody. ^^
Zajmuje się robieniem gier komputerowych w najróżniejszych programach. Robię gry głównie RPG i RTS.
Słucham Cramp, Break&Beat, dubstep, Oldschool hip-hop. Tańczę StreetDancę, gram na KeyBoardzie oraz gitarze. Lista moich ulubionych gier: #10 - Quake II (1997 rok) #9 - Half-Life (1998 rok) #8 - Medal Of Honor I (1999 rok) #7  - Diablo II (2000 rok) #6 - Gears of War I (2008 rok) #5 - Command&Conquer - Tiberian sun (1999 rok) #4 - The Elder Scrolls VI (Oblivion) (2006 rok) #3 - Age Of Empires 1 (1997 rok) #2 - Company Of Heroes (2006 rok) #1 - The Elder Scrolls III (Morrowind) (2000 rok).
Interesuje mnie Archeologia, Astronomia oraz Historia.
Posługuje się w pełni sprawnie trzema językami, a mianowicie: Polski, Niemiecki, Angielski.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: Witam. ;]

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Siema. Z Tym wiekiem to spoko mamuta, ja też na początku się strasznie bałem, bo mnie zresztą gnojono z tego powodu. Jednakże tutaj pilnujemy, aby nie dochodziło do uprzedzeń na tle pokoleniowym :P

Morrowind jest z 2002 roku o ile się nie mylę. Medal of Honor AA na bank z marca 2002, mam recenzję w CDA nawet. Przykro mi, ale datowanie masz błędne :P

Miło, że interesujesz się archeologią i historią. Studiuję archeologię i również jestem historykiem, więc jakbyś chciał pogadać, to zapraszam.

3 języki w wieku 12 lat... ja wtedy nawet z polskim miałem problemy ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
Mentos
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: Mentos »

Nie chodzi o to, ile wiosen przeżyłeś, ale o to, jaki jesteś. Teraz inaczej: witam kolejnego kucyka w zagrodzie ;)
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: JCF »

v54!
JCF MoFos TypeR
lurtz95
Komandor dywizji
Komandor dywizji
Kontakt:

Post autor: lurtz95 »

Witam
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...
Obrazek
Obrazek
KonDzio pisze:Odpowiedź to kupa

http://www.zlotemysli.pl/blaskowitz,1/
http://blaskowitzz.wordpress.com/ zapraszam
Awatar użytkownika
sewe12
Major
Major

Post autor: sewe12 »

Witam *gangsta*
3 języki w tym wieku jesteś prze ja do tej pory ledwo mówię po niemiecku chodz ucze się juz 9 rok ;-) a z angielskim to już z deka lepiej *jupici*
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
KonDzio
Porucznik
Porucznik

Post autor: KonDzio »

Wiatm nowego kolege miłej zabawy i wielu fragow :)
War, war never changes ...
ODPOWIEDZ