BANNED ... :/ UNBANNED !!!!!!!!!!!!!!!
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
BANNED ... :/ UNBANNED !!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie k***a jest dostac bana :/ Prosze demo ewentualnie jakies inne dowody... z fartem mordeczki 

Re: BANNED ... :/ UNBANNED !!!!!!!!!!!!!!!
Ciężko tutaj, cokolwiek stwierdzić. Jak dla mnie jedna sytuacja na mapę, to za mało, ale strzelanie w miejsca gdzie nie ma prawa się widzieć przeciwnika, demaskują. Na początku mapy fueldump można stwierdzić wh, ale potem, nie bardzo, tak samo na pozostałych mapach.
Także jeżeli nie ma dowodów prosze o unbana :)) Czasami jak boty wychodza z respa na waszym serwie wali sie po prostu na oslep :)) tak wiec i tym razem robilem banowanie nie mialo sensu
Chyba cię suty drą człowieku. A Ty Mentos........jak taki dobry gracz tego nie widzi?? W życiu nie widziałem ostrzej ustawionego aima. Raz (końc. Braundorfa) celownik mu nawet przeskoczył na inny cel, uniemożliwiając sfragowanie tego zamierzonego xD.
Zmienił cel, RAZ! Humanizer (bo tutaj aimbota nie ma!) macha celownikiem płynnie, zmieniając cele często kiedy jest ich wiele. Jednek przypadek to się zdarza każdemu. W dodatku, na tej mapie kiedy zabił 3 boty, ktoś zaczął strzelać mu po plecach, jakby miał bota, odwróciłby się do niego i zaczął strzelać, a nie uciekać i rzucać sobie apteczki. W dodatku, bot się tak nie rusza.
Tak drą mnie suty ze nawet nie masz pojecia jak :) Mentos jak widac sie zna i wie jakie sa zachowania :)) a jakbym mial bota to raczej wlasnie nie korzystalby6m z apteczek i uciekajac prubujac sie ratowac :) Troszke dziwne podejscie masz kolego :) 

Ja myślałem, że to gracz się porusza, a aimbot działa po wciśnięciu klawisza (domyślnie strzału) i celownik 'szuka' hitboxa. O czymś nie wiem?Mentos pisze: W dodatku, bot się tak nie rusza.
ja juz nie wiem o co chodzi nie uzywam botow zadnych
... Jaki program do odpalenia dema najlepszy??

Najlepiej ET. Demo wrzucasz do folderu demos, który jest w folderze nitmod.
a z resztą c**j w to DEMO, wiem że grałem czysto... więc nie będę nawet tego oglądał. Nie obchodzi mnie czyjeś zdanie, a ty Mentos widze ze sie znasz co i jak i wiesz ze czysto bylo grane ehh . Piąteczka :)) 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Ponieważ nie mogę aktualnie obejrzeć demka, to nie rozstrzygnę, czy Hardcor używa czitów czy nie, ale jego posty, szczególnie pierwszy i ostatni są mało eleganckie. Różni gracze niesłusznie otrzymywali bana, ale potrafili nas o tym poinformować kulturalnie. Proponuję, by admin wyciągnął wobec tego jakieś konsekwencje, np. poprzez zabranie części XP.
Tak, kultura tutaj na forum i na serwerze ma być, a tego nie przestrzegasz. Nie podlizuj się też, ja tylko robię swoje.
1 nie podlizuje sie 2 slownictwo takie jest jakie jest no nie eleganckie ale co tam 3 nie gram dla xp tylko dla fanu 4 odbanowanie nie zmieni mojej kultury osobistej wobec nie slusznych oszczerstw 5 nie mam juz nic wiecej do powiedzenia 

Niesłusznych?
Weź jedź na wczasy a nie śmiecisz tutaj.
Weź jedź na wczasy a nie śmiecisz tutaj.