Ban pkt6 BoBaN

7 Lis 2010 - 7 Lip 2012
BoBaN
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Ban pkt6 BoBaN

Post autor: BoBaN »

Cześć. Dzisiaj trochę popykałem na Waszym serwie i masz babo placek - BAN pkt 6. Jak już doczytałem na forum to pkt 6 jest za czitowanie.
Sorry, ale gram już ze 3 lata, mam dobrze dopasowane do siebie cfg, niezłą mysz i tyle. Miło mi słyszeć że ktoś uważa że czituję mimo że tak nie jest, ale lamić nie będę. Jeżeli mi tego bana nie zdejmiecie - nic straconego, będę grał na innych serwerach. Jeżeli zdejmiecie to czekam na jakieś przeprosiny (mowa tu o JCF) i wracam do gry.
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ETPlayer

Re: Ban pkt6 MagicznyZuf

Post autor: JCF »

Zadnych przeprosin nie bedzie wyskakiwales zza sciany i widziales dokladnie gdzie kto stoi.Ja tego bana nie sciagne .Osobe specowalem okolo 15 minut.Na potwierdzenie specowalo Cie tez 2 innych graczy.
JCF MoFos TypeR
grzes222

Post autor: grzes222 »

JCF mógłbyś dać demko ? ostatnio było kilka pomyłek to raczej zrobiliście demo......
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik

nie moglbym dac demka.Nie Tobie oceniac pomylki.
JCF MoFos TypeR
Danse Macabre

Post autor: Danse Macabre »

Widzę następny ban bez uzasadnienia(jeśli niema dema) no,no ładnie
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Demo ma być do 23:59 inaczej unban!
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik

Re: Ban pkt6 BoBaN

To juz dawaj unbana bo nie bedzie demka.Jakies poronione zasady powstaja z tymi demkami przeciez od tak nie daje bana.
JCF MoFos TypeR
BoBaN
Poborowy

Do JCF - kup okulary ;)

A teraz tak poważnie.

Gram podobnie jak wielu graczy Pro, rzucam granaty w pewne miejsca na oślep nie wiedząc że ktoś tam jest, ale grając parę lat zna się mapy (campy). Podobnie jest z ustawianiem celownika. Niektóre miejsca to poprostu campy wielu graczy. Czy to oznacza, że mam WH. Grałem w klanie [BK] i byłem adminem. Specowałem wielokrotnie wielu graczy. Są programy do specowania - kiedy widzisz wszystko to co widzi specowany gracz - włącznie z jego ustawieniami grafy itd. Gożej jest z wyspecowaniem Aima. Nigdy nie dałem graczowi BANA - co najwyżej KICK z wyjaśnieniem powodu. Decyzję co do BANA pozostawiałem głównemu Adminowi. Ale tych było naprawdę mało. Nie jestem gówniarzem, który oszukuje dla jaj, ale podejżewanie mnie o czity to wielka przesada. Może JCF ma manię niższości i gdy na moim przykładzie wchodzi gracz z Oxp i po 2ch mapach ma 1000xp - LvL 1 i staty oprócz fragów (JCF) najlepsze ACC i najwięcej HS to komuś nerwy puszczają. Banowanie dobrych graczy (nie uważam się za takiego) powoduje tylko niechęć innych do serwa i wyrabianie złej opinii a co za tym idzie mniejszą frekwencję.
W woli wyjaśnienia - specowany byłem tylko przez JCF przez 5 minut, chyba że ktoś robił to z poziomu konsoli serwa i był niewidoczny.

Pozdrawiam,

BoBaN

P.S. W dalszym ciągu czekam na przeprosiny od JCF.
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Odblokowany.
BoBaN
Poborowy

Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak gram, zapraszam późnym wieczorem (po 22:00) - wejdę na serwer jężeli oczywiście nie będzie BANA. Wcześniej nie mogę, bo mam rodzinkę na głowie (dwóch synów 9 l i 8 m-cy) no i żonę która tylko ciągle marudzi że po nocach gram :)

Dla Waszej informacji - poniżej link do rankingu na serwerze na którym najczęściej grywam:

[Link usunięty]
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Pragnę zauważyć, że chyba wszystkie dotychczasowe takie sprawy skończyły się unbanem. Jeśli blokniemy czitera, to on zazwyczaj się zmywa z serwa i siedzi cicho. Jak ktoś wychodzi z taką argumentacją, to warto się zastanowić, czy ban był słuszny. Zwłaszcza, że bez demka nie ma dowodów na jego zbrodnię, a w tym kraju obowiązuje domniemanie niewinności.
Obrazek
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: etheral »

BoBaN pisze: - Gram podobnie jak wielu graczy Pro.
- Banowanie dobrych graczy (nie uważam się za takiego)...
W woli wyjaśnienia......nie ma takiego zwrotu w jęz. polskim, co najwyżej gwoli wyjaśnienia
BoBaN
Poborowy

Dobrze , że jest taki "Miodek"na forum, który poprawia analfabetów.

P.S. Człowiek się głupi rodzi, głupi umiera, a przez całe życie się uczy.

Proponuję otwarcie nowego tematu dla "etheral" - Ojczyzna - Polszczyzna.
:-)
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik

/close
JCF MoFos TypeR
Zablokowany