cały czas bawi się komendami, robi czarny ekran, przerzuca z amerykanów do niemców, i truje mi postać. Ogólnie to cały czas przeszkadza w grze a admn nie reaguje na e-mail !!!
Co mogę zrobić ??
1.Rozwalić serwer ?
2.Rozwalić mu kompa
3.Admini się tym zajmą !!
Hans1993 jest graczem wulgarnym. Po przeniesieniu do zespołu, w ktorym jest mniej osob wyzywa administratorów.
Przez cala rundę Oasis truł osoby ze swojej drużyny. Wyciągnąłem z tego pewne konsekwencje i wyrzuciłem gracza z serwera.
Co do czarnego obrazu przyznaje przez przypadek wcisnąłem binda, pod którym miałem komende !blind.
Z graczem mieliśmy już problemy - grał używając aimbota. Poza tym po samym poście mogę stwierdzić, że nie jesteś do końca normalny i Jcf podjął słuszną decyzję.
Kurde, co ten dzieciak tu napisał. Sorry ludzie, za ten post, mój młodzy brat dorwał sie do wolfa, jeszcze raz sorry.Dziś sobie naormalnie gram i nagle ban o co biega?
Człowieku pierwszy raz dziś wbiłem na totalne piekło bo brat mi powiedział że działa, o co chodzi z ci z aimem? Strzelałem tam gdzie widziałem wystrzał, bez lipy jak ktoś rzeczywiście nie umie grać ten używa aima jak mój młodszy brat, który po wczorajszych wygłupach nie ma dostępu do mojego kompa. Poza tym pierwszy ban też był spowodowany idiotyzmem mojego braciszka i wtedy przez miesiąc nie mógł grać na moim lapku. Nie wiem ile masz lat i czy masz młodsze rodzeństwo ale wież mi posiadanie 15 letniego brata to "totalne piekło".
Gra z aimbotem jest dle dzieci neo, a za takiego się nie uważam. Ciekawe jak ty strzelałeś w tej mgle, bo znaleźć kogoś można było tylko i wyłącznie widząc wystrzał.
Pisz sobie co chcesz, tłumacz się jak chcesz. Demko jest - widać na nim czarno na białym jak ściąga ci celownik. Dodatkowo fakt, że grasz używając aimbota potwierdziło paru doświadczonych graczy.
Z tego co wiem aimbot celuje w głowe, skoro masz demko to zobacz na nim ile miałem headshotów, raczej niewiele, gdybym używał aima to raczej nie strelał bym z panzerfausta. Po za ty przy rozdzielczości 1280x1024 nie trudno dojrzeć najmniejszego mignięcia na ekranie. Dziś mój brat chyba nie grał, a ja nie używam aima więc osądziliście mnie niesłusznie.
Jeśli możesz pokaż demko, powiem ci czy grałem ja czy brachol, bo on na moim kompie już nigdy w wolfa nie zagra.
No właśnie też nie moge ściągnąć, a bardzo jestem ciekawy co tam zobacze, a co do ustawiania, nie wiem jak to sie robi ni nigdy z tego nie korzystałem, tylko widziałem kiedyś jak brachol gra
Fakt że twój brat gra na Dopalaczach nie usprawiedliwia ciebie możesz nam teraz opowiadać co chcesz a sam mogłeś grać. Wszystko się rozstrzygnie po zobaczeniu Demka tez nie mogę pobrać . eth wyślij mi to wiesz gdzie ;>