wkur.... gracz !!! proszę o szybką pomoc

7 Lis 2010 - 7 Lip 2012
xmen1995
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

wkur.... gracz !!! proszę o szybką pomoc

Post autor: xmen1995 »

Siema, po dłuższym czasie wszedłem na "Totalne piekło" i jest taki gracz jak cały czas bawi się komendami, robi czarny ekran, przerzuca z amerykanów do niemców, i truje mi postać. Ogólnie to cały czas przeszkadza w grze a admn nie reaguje na e-mail !!!
Co mogę zrobić ??
1.Rozwalić serwer ?
2.Rozwalić mu kompa
3.Admini się tym zajmą !! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Nick w ET: VaNs
Kontakt:

Re: wkur.... gracz !!! proszę o szybką pomoc

Post autor: DrVaNs »

1. To nie wygląda jak skarga tylko jak spam.
2. Konkrety
3. Głównemu adminowi serwera zgłaszać, a nie od WWW.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.

Emerytura!
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: JCF »

Hans1993 jest graczem wulgarnym. Po przeniesieniu do zespołu, w ktorym jest mniej osob wyzywa administratorów.
Przez cala rundę Oasis truł osoby ze swojej drużyny. Wyciągnąłem z tego pewne konsekwencje i wyrzuciłem gracza z serwera.
Co do czarnego obrazu przyznaje przez przypadek wcisnąłem binda, pod którym miałem komende !blind.
JCF MoFos TypeR
Danse Macabre

Post autor: Danse Macabre »

A po jakiego ..... robić bind na coś co tylko przeszkadza w graniu?bo raczej czarny obraz nie pomaga w niczym.

Tak czepiam się ale tak jakoś mi się zachciało zapytać.
Awatar użytkownika
JCF
Pułkownik
Pułkownik

Post autor: JCF »

na wiekszos komend mam bindy nawet na te malo przydatne.
JCF MoFos TypeR
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: etheral »

Z graczem mieliśmy już problemy - grał używając aimbota. Poza tym po samym poście mogę stwierdzić, że nie jesteś do końca normalny i Jcf podjął słuszną decyzję.
HANS1993
Poborowy

Post autor: HANS1993 »

*whatthehell* Kurde, co ten dzieciak tu napisał. Sorry ludzie, za ten post, mój młodzy brat dorwał sie do wolfa, jeszcze raz sorry.Dziś sobie naormalnie gram i nagle ban o co biega?
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Ale masz tupet synu. Nie dość, że nie umiesz ustawić aima to jeszcze używasz go drugi raz, a za 1 dostałeś baniaka...umiesz wyciągać wnioski??
HANS1993
Poborowy

Człowieku pierwszy raz dziś wbiłem na totalne piekło bo brat mi powiedział że działa, o co chodzi z ci z aimem? Strzelałem tam gdzie widziałem wystrzał, bez lipy jak ktoś rzeczywiście nie umie grać ten używa aima jak mój młodszy brat, który po wczorajszych wygłupach nie ma dostępu do mojego kompa. Poza tym pierwszy ban też był spowodowany idiotyzmem mojego braciszka i wtedy przez miesiąc nie mógł grać na moim lapku. Nie wiem ile masz lat i czy masz młodsze rodzeństwo ale wież mi posiadanie 15 letniego brata to "totalne piekło".
Gra z aimbotem jest dle dzieci neo, a za takiego się nie uważam. Ciekawe jak ty strzelałeś w tej mgle, bo znaleźć kogoś można było tylko i wyłącznie widząc wystrzał.
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Pisz sobie co chcesz, tłumacz się jak chcesz. Demko jest - widać na nim czarno na białym jak ściąga ci celownik. Dodatkowo fakt, że grasz używając aimbota potwierdziło paru doświadczonych graczy.
HANS1993
Poborowy

Z tego co wiem aimbot celuje w głowe, skoro masz demko to zobacz na nim ile miałem headshotów, raczej niewiele, gdybym używał aima to raczej nie strelał bym z panzerfausta. Po za ty przy rozdzielczości 1280x1024 nie trudno dojrzeć najmniejszego mignięcia na ekranie. Dziś mój brat chyba nie grał, a ja nie używam aima więc osądziliście mnie niesłusznie. *ryczyitobardzo*
Jeśli możesz pokaż demko, powiem ci czy grałem ja czy brachol, bo on na moim kompie już nigdy w wolfa nie zagra.
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

15 lat i robi takie idiotyzmy? Z tego wyrasta się w wieku 5 lat... a co do aima, to można go sobie ustawić, w co ma trafiać.

Bind !blind służy oślepianiu graczy, którzy łamią zasady. Jedna z wielu funkcji kary.

Co do przerzucania z Amerykanów do Niemców, to trzeba pomyśleć nad tym w osobnym temacie.

Przykro mi kolego, ale jeśli dwaj admini złapali Ciebie na aimie, to przykro mi, ale nie ma lipy.

etheral: mógłbyś to wrzucić na wyslijto.pl? Nie mogę ściągnąć z tego szajsu.
Obrazek
HANS1993
Poborowy

No właśnie też nie moge ściągnąć, a bardzo jestem ciekawy co tam zobacze, a co do ustawiania, nie wiem jak to sie robi ni nigdy z tego nie korzystałem, tylko widziałem kiedyś jak brachol gra
Awatar użytkownika
Tucikdrucik
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: Tucikdrucik »

Fakt że twój brat gra na Dopalaczach nie usprawiedliwia ciebie możesz nam teraz opowiadać co chcesz a sam mogłeś grać. Wszystko się rozstrzygnie po zobaczeniu Demka tez nie mogę pobrać . eth wyślij mi to wiesz gdzie ;>
Zablokowany