Nowi admini
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Nowi admini
Temat był poruszany w paru miejscach, więc czas zrobić ładny i osobny. Macie okazję do legalnego zdublowania swoich postów ;)
Otóż uważam, że na serwerze brakuje adminów. Przydaliby się nowi ludzie do zwykłego pilnowania porządku, dawania warnów za tk itd. Oczywiście nie mógłby to być byle kto, a jedynie zaufany człowiek, który bywa na serwerze 3-4 razy w tygodniu minimum. Mam swoją osobistą listę kandydatów, ale najpierw pogadajmy o samym pomyśle.
Byłoby ich 3-5.
Możliwości: dawanie warnów, kicków i banów. Przenoszenie między teamami, wsadzanie na speca.
Zakres obowiązków:
-pilnowanie tk, gj, dj, sk itp.
-pilnowanie graczy nieaktywnych i oczyszczanie slotów
-pilnowanie shottera by nie zmieniał teamów za często ;)
-ogólne pilnowanie poziomu kultury
Otóż uważam, że na serwerze brakuje adminów. Przydaliby się nowi ludzie do zwykłego pilnowania porządku, dawania warnów za tk itd. Oczywiście nie mógłby to być byle kto, a jedynie zaufany człowiek, który bywa na serwerze 3-4 razy w tygodniu minimum. Mam swoją osobistą listę kandydatów, ale najpierw pogadajmy o samym pomyśle.
Byłoby ich 3-5.
Możliwości: dawanie warnów, kicków i banów. Przenoszenie między teamami, wsadzanie na speca.
Zakres obowiązków:
-pilnowanie tk, gj, dj, sk itp.
-pilnowanie graczy nieaktywnych i oczyszczanie slotów
-pilnowanie shottera by nie zmieniał teamów za często ;)
-ogólne pilnowanie poziomu kultury
Re: Nowi admini
Zgadzam sie.

Mogli by byc ale aby mieli brak możliwości dawania banów to jest zbędne.Tak 3 na początek by starczyło
Ostatnio zmieniony 2012-02-16, 18:03 przez sewe12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Ja jestem jak najbardziej za Adminów jest mało jak mamy pogadać na razie o samym pomyśle Rekrutacja online :D
- kubazi
- Starszy szeregowy
Jak dla mnie spoko. 

- kubazi
- Starszy szeregowy
Spidi podaj swoich kandydatów. 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Jak na razie czekałem, aż Adi się wypowie, by nie robić konkretnym ludziom rozczarowań... no ale dobrze.
Ap4ac05
etheral
GanD
JCF
kubazi
Phobos
sewe12 (już jest)
Brałem pod uwagę osoby, które często bywają na serwerze i jak na razie nie powiedziały nie.
Ap4ac05
etheral
GanD
JCF
kubazi
Phobos
sewe12 (już jest)
Brałem pod uwagę osoby, które często bywają na serwerze i jak na razie nie powiedziały nie.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Dopóki nie naprawią masterlisty co będzie skutkowało przybywaniem nowych graczy, nikt nie dostanie admina.
Jak na okres teraźniejszy w sytuacji jaka panuje obecna liczba refów na serwerze jest wystarczająca.

Jak na okres teraźniejszy w sytuacji jaka panuje obecna liczba refów na serwerze jest wystarczająca.

Jak gracz chce to znajdzie serwer. Wystarczy wpisać w google serwery enemy territory czy cokolwiek podobnego.