Gratuluję pierwszej trójce.Staty pokazują,że są oni świetnymi snajperami.Oczywiście chcę powiedzieć,że grało się fajnie i czekam na kolejne Sniperwar.Frekwencja była duża,więc jest się z czego cieszyć-i byle było tak dalej...
ps.patrząc tak na staty zobaczyłem,że tucikdrucik miał 15/3,a to pokazuje,że gdyby grał całą runde to on by był spokojnie zwycięzcą(tak przynajmniej ja uważam).
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...
A ja jak zwykle zapomnialem o tym... xD Gdybym pamietal to moze jakos znalazlbym czas na to 30 minut czy ile to tam trwa :(
Tak czy inaczej gratuluje pierwszej trojce za naprawde wysokie wyniki ^^
Dzięki wszystkim, za miłą grę. Event na +, nieskromnie pogratuluje pierwszej trójce, a reszta niech ćwiczy, żeby następnym razem to oni byli na podium. Życzę sobie takich imprez więcej ;)
Jak ktoś jest zainteresowany replayem, to mam swój recording z jakiejś połowy eventa. Pytać na privie.
Fajnie było, ciekawie, że jakoś inaczej. Osobiście proponowałbym półgodzinną rozgrywkę, gdyż Sniperwar jest mało dynamiczny i męczący... ludzie zaczęli się zwijać po połowie, i mnie monotonnia zaczęła potem nudzić.
A co do mapki to najwieksza mozliwa jaka jest dostepna, mapka niekoniecznie musi byc pod snajperow. Usilnie Minas Tirith proponuje, ta jest najwieksza jaka znam.
Mapka przydałaby się nowa, niestety nie znam się na snajpermapach, ale przydałoby się coś większego. Na tamtej przy pełnym serwie było ciasno. Po swojej stronie brak miejsc na kampienie, a dowolne wychylenie od razu oznaczało heda.