MoFos

7 Lis 2010 - 7 Lip 2012
SYNTHAX
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

MoFos

Post autor: SYNTHAX »

Gracz o nicku podanym wyżej nadużywał swojego adminlvl . Co mam na myśli : non stop dodawał sobie 9k hp i gdy już jego HP było bliskie 0 , doładowywał sobie znów co sprawiało , że był nie do zabicia , może w ten sposób chciał poczuć się kimś bo zabijał wszystkich i czuł się jak lord . Mi i kilku innym osobom puściły nerwy . Dostałem bana na bardzo długi czas , niby za obrazę gracza a tak naprawdę sam nas wyzywał od szmat , kurw i innych nieciekawych rzeczy . Zróbcie coś z tym : D
C!ik
Poborowy

Re: MoFos

Post autor: C!ik »

a wiec kmiotku byla gra ja jeden na was pieciu prosilem o to aby ktos do mnie doszedl i wszyscy wypieliscie na mnie du.. a wiec dalem Sobie 9 k hp i cisnolem z wami z nadzieja ze ktorys do mnie dojdzie ,fakt faktem prowokowalem was do tako abyscie przeszli do Axis ale skonczylo sie na tym ze polecialy w Moja strone wyzwiska od tego gracza.Nie mam Sobie nic do zarzucenia a bana nie sciagne tzn przynajmniej ja.MoFos *wolfensteinpl*
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Moim zdaniem to jest jakiś cyrk, że gracz, który przegrywa dodaje sobie XP/HP "ot tak". Przecież problemy z balansem to codzienność serwera i jakby tak każdy sobie wtedy dodawał XP, to wszyscy mieliby po miliard i biegali na godmodzie.
Nikt nie ma obowiązku gry w którejś z nacji, jeśli autobalans jest wyłączony. Jeśli oni nie chcieli grać, to trudno, to jest 4fun serwer, a nie jakaś liga, by obowiązywały takie zasady, że musi być po równo.
Zwłaszcza, że nadal da się satysfakcjonująco grać w takim składzie, choć wtedy oczywiście trzeba bardziej kombinować, np. za pomocą min czy Spandau'a, ale ok to nie jest temat.

Analizując skargę oraz linię obrony stwierdzam, że niesłusznie dodawałeś sobie XP i HP oraz zbanowałeś tamtych graczy. Kwestię bluzgów może sprawdzić Adi analizując zapis z serwera.
Obrazek
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Zgadzam sie ze Spidim. Nie ma czegos takiego, ze dodajemy sobie HP bo jestesmy sami z botami a nikt do nas nie chce przejsc (to dlaczego botom nie damy po 9k HP ? :) ) Wiele razy bylem sam i wiadomo jak sie wtedy gralo ale jakos mnie nie korcilo uzywac tej komendy (wtedy tez nie sypaly sie wyzwiska w moim kierunku). Pytanie brzmi czy Tobie (MoFos/C!ik) nie puscilyby nerwy na mysl, ze w przeciwnym teamie jest niezniszczalny kolo - obstawiam, ze tak bo to nie fair.
Nie powinno sie dodawac HP z takiego powodu.

Jesli chodzi o moje zdanie dot. bana to poki co bym go zdjal do momentu az sie wszystko nie wyklaruje :)
Ostatnio zmieniony 2011-09-26, 09:14 przez twt, łącznie zmieniany 1 raz.
Honorowy Dawca Fragów
C!ik
Poborowy

Post autor: C!ik »

dobra przyznaje racje juz ochlonolem i wiem ze za szybko podjolem taka decyzje...z gory PRZEPRASZAM
Awatar użytkownika
^|*?**/Adi*/-**
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
Kontakt:

Post autor: ^|*?**/Adi*/-** »

Gracz został odblokowany. Skarga przyjęta. Konsekwencje wyciągnięte.
Zablokowany