Co myślicie o kampieniu w grach? By nie było za prosto, podzielę temat na dwa wątki:
-Kampienie w trybach takich jak Deathmatch, Last Man Standing itd, w których chodzi przede wszystkim o fragowanie/unikanie tego.
-Kampienie w trybach takich jak Capture the Flag, Domination, Objectives itd, w których fragowanie jedynie pomaga osiągnąć cel, a nie jest celem samym w sobie.
Kampienie za pomocą broni snajperskiej
Kampienie za pomocą innych broni
Kampienie - problem stary jak świat
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Kampienie - problem stary jak świat
Ja uważam że to nie zależy od trybu gry, tylko zestawu gracza, jeżeli mam broń szturmową, mogę robić najazd i fragować, ale jak mam w ręce M82 i Mk23 no to nie zaszaleje. M16A2 + M203, to już idę na całość i siekam kolejnych wrogów.
Można przykampić, ale bez przesady, DM to walka, a nie siedzenie w krzakach z Railgunem czy innym Ciulstwem jak to w wypadku Q3 było.
LMS - tutaj jest już typowa walka cicho - ciemnych, nie daj się zabić, a innego skasuj tak, aby nie wystawić się na ogień przeciwnika.
CTF, DM, itp - tutaj czasem trzeba czegoś przypilnować, tylko wg. mnie nie kampic, tylko się płynnie przemieszczać wokól celu.
Można przykampić, ale bez przesady, DM to walka, a nie siedzenie w krzakach z Railgunem czy innym Ciulstwem jak to w wypadku Q3 było.
LMS - tutaj jest już typowa walka cicho - ciemnych, nie daj się zabić, a innego skasuj tak, aby nie wystawić się na ogień przeciwnika.
CTF, DM, itp - tutaj czasem trzeba czegoś przypilnować, tylko wg. mnie nie kampic, tylko się płynnie przemieszczać wokól celu.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!