Pierdu pierdu3

Archiwum tematów od 16.08.2008 do 31.05.2016 roku. (2845 dni!)
Kochamy Was za wspólnie spędzone chwile! Dziękujemy!

ColdBlooded
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Post autor: ColdBlooded »

To może i ja dorzucę tu swoje "trzy grosze".

Myślę że bez FF ludzie zamiast skupić się na przeciwniku to bardzo często walą gdzie popadnie i nie patrzą czy to jest swój czy wróg. Zaobserwowałem to na serwerach bez FF. Może gra jest przyjemniejsza, ale co to za gra? Dobra, przyznaję, nie ma wulgaryzmów i wyzwisk, ale jednak myślę że lepiej gdy jest FF, bo przynajmniej jest jakiś dreszczyk emocji... za to właśnie tę grę uwielbiam :-D

A teraz sory za offtop, ale ja się pytam, co to ma znaczyć?
ColdBlooded Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz
Nie żebym się czepiał, ale to raczej nie jest miłe, gdy ktoś nowy chce choć trochę zaistnieć na forum a tu jakieś sugestie ktoś podsuwa... Jak chcesz coś mi powiedzieć, np. stary, daj spokój, my cie nie potrzebujemy, to napisz to na PW, a nie tu jakieś teksty będziesz wypisywał. Rozumiem że myślisz że ja się wymądrzam, albo podlizuję, ale jeżeli chcesz to powiedzieć to wal prosto z mostu albo w ogóle.
na ET gram pod tym samym nickiem

lubię grac Covert Ops-em ;p
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Yyy, on ma taka stopke kierowana do wszystkich :) jestes zalogowany to akurat w miejsce zmiennej wstawia sie Twoj nick :) jak nie bedziesz zalogowany to wyswietli Ci sie " Gosc ... " :)
Honorowy Dawca Fragów
HoG
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: HoG »

@ColdBlooded
Czyj ten cytat?
Po raz kolejny ktoś się zbłaźnił i nie zdążyłem tego zobaczyć bo ktoś usunął posta :< (albo jestem ślepy hymph)
Awatar użytkownika
kaneno
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: kaneno »

To nie byl post, to sygnatura tucika xP

twt juz sprostowal, ze to nie tyczy sie konkretnej osoby, ale mimo wszystko cold ma racje, to moze odstraszyc ludzi i tucik moglby to zmienic.
Obrazek
MasterFragus
Starszy kapral
Starszy kapral
Kontakt:

Post autor: MasterFragus »

wpisz [ you ] ( bez spacji ) jeżeli chcesz mieć żeby wszyscy widzieli w tym miejscu swój nick
ColdBlooded
Poborowy

twt pisze:Yyy, on ma taka stopke kierowana do wszystkich :) jestes zalogowany to akurat w miejsce zmiennej wstawia sie Twoj nick :) jak nie bedziesz zalogowany to wyswietli Ci sie " Gosc ... " :)
Ok, już się nie wściekam. Tylko to trochę denerwuje :-x
kaneno pisze:ale mimo wszystko cold ma racje, to moze odstraszyc ludzi i tucik moglby to zmienic.
Dzięki że przyznałeś mi rację. To naprawdę może odstraszać ludzi. Wchodzę w ten temat, czytam sobie posty, a tu znany user sugeruje jakieś oszczerstwa. Ktoś niewtajemniczony może to źle odebrać, np. ja. Już sobie myślałem: "O co temu kolesiowi chodzi?!", ale dzięki że mi to wyjaśniliście.

Dobra, sory że taki offtop tu robię :oops:

Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Zatem wszyscy żyli długo i szcześliwie :)

Mam jesczez jeden argument dla friendly fire: skoro ET to gra taktycznie, to zmuszajmy ludzi do gry myślowej... to nie DM :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Tucikdrucik
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: Tucikdrucik »

o widze ze moja sygnatura :-P zbiła z tropu naszego nowego usera:P tak jak wszyscy tlumaczą jest to kierowane do wszystkich nie do ciebie w prost:) wstawie nową sygnature jesli jesteś tak wrażliwy:P co do oszczerstwa to tą sygnature używam o 5 lat po rużnych forach i jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby ktoś tak to odebrał pozdrawiam:P co powiesz na taką :-D
JCF

Post autor: JCF »

Dla mnie to glupota gdyby mial w sygnaturze Czesc Ch*ju czy cos to mial bym powody do bulwersu (wrazliwy chlopaczyna)
ColdBlooded
Poborowy

^JCF

JCF pisze:(wrazliwy chlopaczyna)
To że ci się nie podoba że zwracam uwagę na szczegóły to twój problem. W moim hobby (gram w szachy :-P ) KAŻDY szczegół się liczy. Niestety, tu widać moje zbytnie przyzwyczajenie do zwracania uwagi na drobnostki. Aha, i jeszcze coś. Jeżeli nie znosisz ludzi innych od ciebie to weź się za chemię/fizykę i zrób mnóstwo swoich klonów. Będziesz w "idealnym" środowisku -_-

*Tucikdrucik
Tucikdrucik pisze:co powiesz na taką :-D

P.S. Jeszcze raz przepraszam że tak na ciebie się uwziąłem z tą sygną. Po prostu jedno niejednoznaczne zdanie mogę zrozumieć na 10 sposobów. Mam zadatki na psychologa :->

A i jakby co nie mam tylu lat co piramidy, ani nie chodzę do podstawówki. Mojego dokładnego wieku nie podam.

HoG
Szeregowiec
Szeregowiec

Post autor: HoG »

JCF jesteś zwyczajnym gimbusem. Nigdy w życiu nie uwierzę, że masz 19 lat co najwyżej 15-16.
Przepraszam, że to piszę, ale już nie mogłem tego dłużej w sobie trzymać... co za prostak... uff *alc*
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Wiecie, ta dyskusja schodzi na złe tory. Jak chcecie to dokończcie ją na privie.

Wyniki ankiety są jednoznaczne.
Zamykam.
Obrazek
Zablokowany